fbpx

Bean Bag Onesie za ekstra lene: kombinezon in stolček v enem

Če ste oseba, ki bi najraje celo življenje poležavala in nikoli ne bi zapustila hiše, je potem kombinezon Bean Bag Onesie nakup, ki ga ne boste obžalovali.

Bizarnim izumom ni konca in tokrat boste na svoj račun prišli vsi tisti, ki ste radi leni in radi preživljate čas doma v objemu naslonjača ali postelje. Kot veste, boste morali včasih izstopiti iz svoje meje udobja in se srečati z zunanjim svetom, a tokrat bo to veliko lažje, ker si lahko omislite bizaren kombinezon in stolček v enem Bean Bag Onesie.

Kombinezon v zeleni barvi, ki je videti kot pižama, ima od zadaj všito puhasto vrečko, na katero se lahko usedete ne glede na to, kje ste. To je popoln izum za vse tiste, ki želite čim več časa preživeti v sedečem položaju. In če se vam izum podjetja ThinkGeek zdi nesmiseln, so spodaj nekatere ideje, kako lahko uporabite Bean Bag Onesie. Verjemite, prepričale vas bodo v to, da je to najboljši izum ta hip!

  • Usedite se, medtem ko čakate v vrsti za blagajno.
  • Ne morete najti sedeža na hodniku zdravstvenega doma? Ni problema, tu je Bean Bag Onesie.
  • Vas boli telo zaradi neudobnih šolskih stolov? Zdaj veste, kje je rešitev!

Bean Bag Onesie sicer olajša opravila, a videz tega kombinezona ni ravno privlačen. Vprašanje, kako ga boste nosili v javnosti, ostane na vas.

To je najudobnejši kombinezon!
To je najudobnejši kombinezon!

To inovativno oblačilo vas bo stal 90 dolarjev, kar je približno 80 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thinkgeek.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!