Beats Solo Pro: slušalke, ki sedijo na prestolu pohval

Novi Applov čip H1 ponuja ne samo boljši zvok slušalk Beats Solo Pro, temveč tudi zanesljivejše povezovanje in aktivno odstranjevanje hrupa iz okolice.

Četrta generacija slušalk Beats Solo je tokrat dobila nov, modernejši dizajn in oznako Pro. Slednjo še kako upraviči z dodanimi funkcijami, katerih bodo uporabniki zagotovo veseli. Slušalke imajo Applov čip H1, ki skrbi za vrsto različnih opravil. Z njim je povezovanje med napravami Apple bliskovito hitro, hkrati pa skrbi za procesiranje zvoka ter sedaj še za aktivno odstranjevanje hrupa iz okolice (Pure ANC).

Poleg spremenjene oblike slušalk so bile prenove deležne tudi blazinice, ki so jim povečali površino ter jih naredili udobnejše. Upravljanje slušalk lahko prepustimo asistentki Siri ali pa uporabimo fizične gumbe. Z aktivnim odstranjevanjem hrupa bodo slušalke zdržale do 22 ur predvajanja glasbe z enim polnjenjem, brez odstranjevanja hrupa pa kar 40 ur.

Različne barve slušalke Beats Solo Pro
Različne barve slušalke Beats Solo Pro
Beats Solo Pro bodo na voljo od 30. oktobra dalje. Slušalke, biorazgradljivo prenosno torbico ter Lightning polnilni kabel dobite za 300 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
beatsbydre.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Izbor zanimivih domačih in tujih podcastov za preganjanje dolgčasa