BeerYoga: prva joga s pivom v Sloveniji v BeerLabu

Mnogi moški zmotno verjamejo, da je joga 'babja stvar'. Mnoge ženske pa verjamejo, da je pivo 'moška stvar'. To ne bo držalo! Že stara ljudska modrost uči, da vrček piva s prijateljem prijetno sprosti, joga pa razbremeni. Tokrat bodo v BeerLabu v Mariboru združili oboje: pivo in jogo. To bo prva Beer Yoga oziroma joga s pivom v Sloveniji!

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Tkalski prehod 4, Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstopnica za dogodek: 10,00 €

Ljubitelji kakovostnega piva, gibanja in druženja so združili moči ter za 1. rojstni dan BeerLaba (‘naredi si sam’ varilnice piva) organizirali poseben dogodek in pri tem vključili trenutno senzacijo, ki je zajela svet: Beer Yogo oziroma jogo s pivom. To bo prvi tovrstni dogodek v Sloveniji.
Namen dogodka (in organizatorjev) je razširiti poznavanje kraft piv, degustacija slovenskega piva, promocija prve ‘naredi si sam’ varilnice piva ter ‘testiranje’ svetovne senzacije (beri: Beer Yoge) tudi v Sloveniji.

PREBERITE ŠE: BeerLab: prva ‘naredi si sam’ varilnica piva v Sloveniji


Za še malce več pestrosti so se pri BeerLabu povezali s pivovarno Bevog in rekreacijskim centrom Joga Vita. Enostavne vadbene položaje bomo lahko oplemeniti z okušanjem dobrega piva in balansiranjem odličnega zvarka, za konec pa nas čaka še najboljši del: degustacija izbranih piv.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/BeerLabMb

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!