Nova Nokia 3310 ima tudi novo različico Kače – je ta kiks ali nova uspešnica?

Nokia 3310 - Kača

Kot ste verjetno že slišali, se na sceno vrača dobra stara Nokia 3310. Nova Nokia 3310 prinaša nekaj novosti, sicer pa HMD Global z njo bolj kot ne prodaja nostalgijo in stavi na njene adute iz preteklosti. Trpežnost, dolga avtonomija in pa seveda Kača. Originalna Nokia 3310 je imela Kačo 2, ki ni bila tako dobra kot original, pa vendar je bila še vedno na ravni. Z reinkarnacijo klasike prihaja nova Kača, o kateri pa imajo ljudje po prvih minutah mešane občutke. Preveri, kako je videti igranje nove Kače, in preceni, ali pomeni korak naprej ali so ga snovalci polomili.

Kar je bil za prve računalnike Tetris, je bila za prve mobilnike Kača, ki se z reinkarnacijo Nokie 3310 vrača. Podjetje HMD Global, ki ima v lasti znamko Nokia, je veliko večino stvari pri novinki pustilo nedotaknjenih. Sam telefon je bil deležen nekaj kozmetičnih popravkov, dobila je fotoaparat, več povezljivosti, barvni zaslon in novo različico priljubljen igrice Kača. Če je ena stvar, ki bi jo morali pustiti pri miru, je to prav Kača.

PREBERITE ŠE: MWC 2017: nova Nokia 3310 – z moderno preobleko in kačo!


Ta se je v tem času poredila, mutirala in se zdaj premika tudi diagonalno. Tu so posebni zidovi, dane so nam naloge, različni izhodi in škarje, ki lahko kačo presekajo na pol in nam olajšajo delo. Skratka, Kačo so zakomplicirali in spustili ključno sestavino – preprostost, ki jo je naredila za globalno uspešnico. Kaj to pomeni za prodajo samega aparata, pa bo pokazal čas.

Nenazadnje je Nokia 3310 brez prave Kače kot pametni telefon brez povezljivosti v splet ali goveja juha brez soli. Se tudi vam kolca po dobri stari Kači?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!