Bella Hadid – model leta 2016 po izboru revije GQ

Bella Hadid

Znana revija za moška GQ je razglasila model leta 2016. To je postala Bella Hadid, 19-letna temnolaska, sestra Gigi Hadid, ki počasi, a vztrajno stopa iz sestrine sence, na tronu pa je nasledila Charlotte McKinney.

In model leta 2016 je … Bella Hadid. Bella je sestra bolj slavne manekenke Gigi Hadid in hčerka Yolande Foster, nekdanje ameriško-nizozemske manekenke in zvezdnice resničnostnega šova The Real Housewives of Beverly Hills. Naziv model leta 2016 ji je na tradicionalni podelitvi nagrad pripela revije za moške GQ, laskavo nagrado pa izročila plus size modelka Ashley Graham.

Bella Hadid na naslovnici okrobrske izdaje revije GQ.
Bella Hadid na naslovnici okrobrske izdaje revije GQ.

Kmalu za tem se je Bella na Instagramu pohvalila z oktobrsko naslovnico revije GQ, na kateri je pozirala. 19-letnica je bila ob razglasitvi vidno šokirana in ganjena, nagrado pa je posvetila svoji bolni mami, ki se bori z lymsko boreliozo.

PREBERITE ŠE: Najbolje plačane manekenke 2016


Kdo je Bella Hadid? Isabella “Bella” Khair Hadid je s svojo manekensko kariero uradno začela septembra 2014 in kmalu podpisala pogodbo z isto agencijo (IMG Models), za katero dela tudi njena starejša in slavnejša sestra Gigi. Tako kot slednja tudi sama doživlja meteorski vzpon in samo vprašanje časa je, kdaj bo zasenčila svojo sestro, ki je znana po tem, da prijateljuje s Kendall Jenner in Caro Delevingne ter je v razmerju s pevcem Zaynom Malikom, medtem ko Bella hodi s pevcem skupine The Weeknd.

Bella Hadid – model leta 2016:

Dodatne Informacije

Več informacij:
gq-magazine.co.uk

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Letni Kinodvor na Kongresnem trgu 2020: v znamenju pomembnih zgodovinskih obletnic