Nezaigrani portreti žensk, posneti v trenutku orgazma

Ženske ujete med doživljanjem orgazma.

Podobno kot v portretih igralcev za zloglasni film režiserja Larsa von Trierja Nymphomaniac je tudi poklicni fotograf Albert Pocej posnel serijo fotografij ljudi v trenutku orgazma. Namesto slavnih igralcev, kot sta Uma Thurman in Shia LeBeouf, mu je poziralo 15 žensk in nastali so naslednji provokativni posnetki, ki prikazujejo pristen izraz na obrazu v trenutku, ko doživljajo orgazem. Noben vrhunec spolne vzdraženosti namreč ni bil zaigran.

Poklicni fotograf Albert Pocej je posnel serijo portretov žensk, posnetih v trenutku orgazma, podobno kot smo bili priča na plakatih, ki so nas vabili k ogledu filma Nymphomaniac Larsa von Trierja, na katerih so bili filmski igralci ujeti med doživljanjem orgazma.

PREBERITE ŠE: Fotografije parov, ki se strastno poljubljajo

Orgazem zamrznjen v času.
Orgazem, zamrznjen v času.

Poceju se je ideja sicer porodila v sanjah, najtežji del pa je bil dobiti modele, ki bodo privolili v poziranje. Prošnje je poslal vsem ženskam, ki jih je poznal, na njegovo prošnjo pa se je pozitivno odzvalo 20 žensk, a se je številka na koncu skrčila na 15, saj se je peterica splašila, potem ko je spoznala, da prizor ne bo zaigran.

Nezaigrani portreti žensk, posneti v trenutku orgazma:

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
pocej.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kdor ima to krvno skupino, ima posebno moč