fbpx

Bizarno visoka cena iPhone 15 Pro Max: Kako in kje ga najugodneje kupiti iPhone 15?

iPhone 15
Foto: Apple
Zadnjič posodobljeno:

iPhone je bil vedno prepoznaven kot drag telefon. Vendar v letu 2023 na evropskem trgu cena postaja vse bolj zasoljena. Če izberemo vrhunski model iPhone Pro Max s 1TB notranjega spomina, cena hitro naraste na skoraj 2 tisoč evrov. Za pametni telefon je to resnično visoka vsota! Torej - kje najugodneje kupiti iPhone 15?!

Kje najugodneje kupiti iPhone 15? Novi iPhone 15, še posebej model iPhone 15 Pro Max, prinaša številne novosti. Med njimi izstopajo novi materiali, kot je titan, ki telefonu zagotavlja večjo trpežnost. Prav tako je opremljen s procesorjem A17, trenutno najboljšim procesorjem na trgu pametnih telefonov, ki se ponaša s 3 Nm tehnologijo izdelave. V primerjavi z osnovnim modelom iPhone 15 pa iPhone 15 Pro Max ponuja tudi najnovejši hitri standard USB-C 3.0, ki omogoča izjemno hiter prenos podatkov. Apple ob tem obljublja tudi nepozabno igralno izkušnjo.

Komu je iPhone 15 Pro Max namenjen?

Predvsem tistim, ki si lahko privoščijo takšno ceno, in tistim, ki ga zaradi svojega poklica resnično potrebujejo. Apple s tem modelom cilja predvsem na neodvisne ustvarjalce video vsebin, novinarje in druge profesionalce, ki v zadnjih letih vse bolj uporabljajo telefon kot orodje za ustvarjanje vsebin za različne medijske platforme. Model iPhone 15 Pro Max je prav tako namenjen tistim, ki preživijo veliko časa na svojih telefonih in si želijo večjega zaslona. Je nepogrešljiv za vse, ki so globoko vpeti v Apple ekosistem – tiste, ki uporabljajo Apple uro, računalnik in druge Applove sistemske rešitve, tako v osebne kot poslovne namene.

Kako priti do iPhone 15 Pro Max po najugodnejši ceni?

Preiskali smo trg ponudbe za najboljši model iPhone 15 Pro Max in izpeljali sledeče ugotovitve.

  • Operaterji – ponudniki storitev: Model Apple iPhone 15 Pro Max je moč naročiti in ga dobiti pod posebnimi pogoji pri operaterjih, a je pri tem potrebno biti izjemno prevdien saj določene cene telefona operaterji (glede na državo) vežejo tudi na ceno paketa. Seveda so najboj ugodne in spuščene cene pri paketih, ki so najdraži v njih pa je velikokrat skrita tudi cenovna past, ki pomeni, da telefon, kjub navidezno nižji ceni, preplačate z višjo naročnino, ki je seveda ne potrebujete. Cene pri operaterjih so lahko navidezno nićje tudi za 300 evrov pri modeli iPhone 15 Pro Max, a so realno višje, saj operate dobi razliko notri z vašo odločitvijo za dražji paket.

Kje najugodneje kupiti iPhone 15?

Najcenejše cene za iPhone 15- še vedno na amazon.de

Po pregledu ponudbe je poleg uradnih trgovin Apple, praktično najbolj kredibilen vir prav Amazon. Pri tem s korektnostjo pošiljanja in dobav izstopa nemšli amazon.
V nadaljevanju navajamo nekaj možnosti nakupa zadnje serije telefonov iPhone 15 – Kako in kje ga najugodneje kupiti?!

Zadnja posodobitev 2023-09-25 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.