Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K: postanite profesionalni snemalec

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K
Zadnjič posodobljeno: :

Predstavljamo revolucionarno kamero Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K, ki vas bo navdušila s priročnim dizajnom in najnovejšo digitalno tehnologijo. Kaj dela to napravo tako izjemno?

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K ima senzor, ki uporablja koncept standarda mikro štiri tretjine in je sposoben snemati v ločljivosti 4096 x 2160. Svetlobna občutljivost tipala ISO je 25 600. Tako bo mogoče ustvariti HDR-fotografije in odlične posnetke v slabih svetlobnih pogojih.

Velikanski 5-palčni zaslon na dotik bo močno olajšal vašo uporabo fotoaparata. Urejanje fotografij in spreminjanje nastavitev kamere še nikoli ni bilo tako preprosto. Fotografije bodo shranjene na kartico D/UHS-II ali CFacst 2.0 v formatu RAW in ProRes. Kamera bo zajela do 120 posnetkov na sekundo.

Kamera je združljiva s številnimi drugimi napravami. Ponuja priključke Mini XLR, HDMI in USB-C, ob tem pa podpira tudi brezžično omrežje Bluetooth. Pozabiti ne smemo niti na 4 vgrajene mikrofone in 3D LUT barvno emulacijo.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K je kot nalašč za snemanje kratkih filmov, dokumentarcev, potovalnih blogov, porok, športnih dogodkov … Nova kamera se je s svojo učinkovitostjo pripravljena po robu postaviti profesionalnim hollywoodskim kameram.

Galerija – Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

Dodatne Informacije

Več informacij:
blackmagicdesign.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Razer Smart N95: pametna maska s klimatskim sistemom, mikrofonom in zvočniki