fbpx

Bleščeča kolesa

Nemški predelovalec avtomobilov Brabus, ki slovi predvsem po svojih predelavah mercedesov, je v Ženevi predstavil novo kolekcijo litih platišč. Platišča Monoblock F, G in Q, kakor so jih poimenovali, so izdelana iz najsodobnejših materialov in po posebnih postopkih, zaradi česar so tudi do 20 odstotkov ...

Nemški predelovalec avtomobilov Brabus, ki slovi predvsem po svojih predelavah mercedesov, je v Ženevi predstavil novo kolekcijo litih platišč. Platišča Monoblock F, G in Q, kakor so jih poimenovali, so izdelana iz najsodobnejših materialov in po posebnih postopkih, zaradi česar so tudi do 20 odstotkov lažja od običajnih platišč. Model F (na sliki) je športnejša različica in ga izdelujejo v velikosti 21 col.  Še večji je model G, model Q pa izdelujejo v več velikostih, od 18 do 22 col.

Naslednje
Rdeča pika

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.