fbpx

Kreativna tehnologija

Februarja so pri Citroënu po 25 letih prenovili podobo in koncept svoje blagovne znamke. Skupaj z novo podobo so nakazali tudi prihod nove, premijske linije vozil DS, ki bo dopolnila sedanjo linijo C. Kaj prinaša nova linija, je nakazal v Ženevi razstavljeni konceptni model DS Inside, iz katerega bo najverjetneje nastal ...

Februarja so pri Citroënu po 25 letih prenovili podobo in koncept svoje blagovne znamke. Skupaj z novo podobo so nakazali tudi prihod nove, premijske linije vozil DS, ki bo dopolnila sedanjo linijo C. Kaj prinaša nova linija, je nakazal v Ženevi razstavljeni konceptni model DS Inside, iz katerega bo najverjetneje nastal DS3. Kot pravijo v Citroënu, bo novinec s tekočih trakov prišel predvidoma leta 2010. Prepričani smo, da bo nova Citroënova linija zbudila marsikoga od konkurence iz zimskega spanca.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.