fbpx

Bluetooth kapa s šiltom s predvajalnikom glasbe

Bluetooth kapa s šiltom

Med aktivnostjo marsikdo nosi kapo s šiltom, istočasno pa ima v ušesih slušalke. Zakaj ne bi obojega združili? Z zamislijo so nas že prehiteli pri SmartGear US, ki ponuja elegantno Bluetooth kapo s šiltom z vgrajenim predvajalnikom glasbe, ki lahko brezžično predvaja glasbo s pametnega telefona.

Elegantna Bluetooth kapa s šiltom z vgrajenim predvajalnikom glasbe omogoča brezžično poslušanje glasbe. Pametni telefon je lahko ob poslušanju od nje oddaljen do 9 metrov. Poleg tega, da predvaja vašo najljubšo glasbo in ščiti obraz pred sončnimi žarki, ima kapa diskretno vgrajen mikrofon, da lahko klice sprejemate kar med vadbo. Litij-ionska baterija ponuja šest ur avtonomije ob poslušanju glasbe in pogovorih ter 60 ur v stanju pripravljenosti.

PREBERITE ŠE: Gemini 2: superge, ki so tudi merilec aktivnosti

Vsi tisti, ki sovražite zavozlane slušalke, boste nad tehnološko kapo s šiltom več kot navdušeni. Lahko jo perete v pomivalnem stroju, vaša pa je za (preračunanih) 45 evrov.

Bluetooth kapa s šiltom je idealna za vse tiste, ki med vadbo ne morete brez glasbe.
Bluetooth kapa s šiltom je idealna za vse tiste, ki med vadbo ne morete brez glasbe.

Dodatne Informacije

Več informacij:
smartgear-us.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!