fbpx

BMW CE 04 Vagabund Moto je simpatična kombinacija za urbane surfače

BMW CE 04 Vagabund Moto
Foto: Vagabund Moto

Kdo pravi, da morajo biti e-motorji dolgočasni? Vagabund Moto GmbH se je povezal z BMW Motorrad Avstrija, da bi ustvaril BMW CE 04 Vagabund Moto Concept – e-skuter po meri, ki je tako eleganten kot tudi funkcionalen. Ta e-skuter je z edinstveno barvno shemo, sodobnimi oblikovalskimi elementi in desko za surfanje z integriranim transportnim sistemom kot nalašč za mlade, športne ljudi, ki želijo na ulicah dati vtis.

Ko gre za prilagajanje motociklov, Vagabund Moto GmbH ni tuje premikanje meja možnega. Zdaj pa so svojo pozornost usmerili v svet e-skuterjev in rezultat je BMW CE 04 Vagabund Moto Concept – e-skuter po meri, ki je tako eleganten kot tudi funkcionalen.

Že na prvi pogled pade v oči barvna shema BMW CE 04 Vagabund Moto Concept. S kombinacijo bele, temno zelene, bež in črne je ta e-skuter vse prej kot dolgočasen. Vendar pa niso le barve tiste, zaradi katerih izstopa – so sodobni oblikovalski elementi, ki jih je vključil Vagabund Moto GmbH.

BMW CE 04 Vagabund Moto
Foto: BMW
Foto: BMW
Foto: BMW
Foto: BMW
Foto: BMW

Na primer, prijazen smešek na pestu sprednjega kolesa ne doda le edinstvenega pridiha, ampak se pojavi tudi na steklu indikatorskih lučk. In ko smo že pri lučeh, žaromet je zamenjal tanek LED trak, ki daje e-skuterju futurističen videz.

Vendar ni vse v estetiki – BMW CE 04 Vagabund Moto Concept je poln tudi impresivnih tehničnih lastnosti. Z največjo močjo 31 kW (42 KM) lahko od 0 do 50 km/h pospeši v samo 2,6 sekunde. In z dosegom 130 km (po WMTC) in časom polnjenja v samo 65 minutah od 0 % do 80 % je popoln za vožnjo po mestu.

Toda tisto, kar resnično ločuje ta e-skuter, je funkcionalen zgornji kovček, ki dopolnjuje standardni prostor za shranjevanje. In za tiste, ki želijo iti na plažo ali jezero, je na voljo celo deska za surfanje z integriranim transportnim sistemom. Je popolna metafora za trajnostni urbani življenjski slog, ki združuje delo, prosti čas in individualni pridih.

Za zaključek je BMW CE 04 Vagabund Moto Concept odličen primer, kako lahko funkcija in estetika delujeta skupaj, da ustvarita svež, sodoben dizajn, ki privlači mlade, športne ljudi v urbanem okolju. To ni samo e-skuter – je izrazit kos, ki bo zagotovo pritegnil pozornost.

Dodatne Informacije

bmw.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.