fbpx

Bodi močnejša v vseh izzivih, ki so pred tabo!

Foto: envato

Ni lahko preskakovati vsakodnevnih preprek, stopiti iz cone udobja in premikati zastavljene meje. Tega se zaveda tudi Rexona, ena največjih svetovnih vodilnih znamk na področju antiperspirantov. Z izzivi, ki se nenehno postavljajo pred nas, nenehno razvija nove formule in izdelke, ki se iznajdljivo in močno borijo proti znojenju, ki ga povzročajo stres, gibanje in vročina.

V letošnji sezoni z visokimi temperaturami, je učinkovita zaščita proti znojenju več kot potrebna. Na podlagi tega, pa tudi dejstva, da je vsak korak iz cone udobja za naše telo stres, je slavna znamka ustvarila številne linije antiperspirantov. Za učinkovito zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem so na voljo antiperspiranti v spreju in roll-on različice, primerne za vsakodnevno uporabo.

Sexy Bouquet “roll on” in sprej zagotavljata aktivno zaščito pred potenjem do 48 ur. Cvetlično-sadna dišava poskrbi za občutek svežine in samozavesti, poleg tega pa antiperspirant kožo nahrani in jo zaščiti pred razdraženostjo in rdečico po britju. Poletni favorit pa je zagotovo antiperspirant Rexona Motionsense™ Happy s sadnim vonjem, ki ščiti pred potenjem do 48 ur in bo zagotovo postal priljubljen med ljubitelji sladkih not, medtem ko bo različica Shower Fresh osvojila tiste, ki si želijo le osvežujoč, dolgo obstojen vonj. Lahek in močen pa je Invisible Pure. Kot že ime pove, ta pršilni antiperspirant zagotavlja občutek čistoče in svežine vsak dan in ne pušča madežev na oblačilih.

Blagovna znamka, ki na podlagi intenzivnih raziskav nenehno razvija formule za učinkovito zaščito pred neprijetnim vonjem in prekomernim potenjem, pošilja jasno sporočilo: »Z močno fomulo še močnejši«. Zahvaljujoč kakovostnim in prepoznavnim antiperspirantom je nekaj gotovo – pri vsakem preskakovanju ovir, preizkušanju svojih sposobnosti in podiranju meja, Rexona s svojo zaščito in varno kakovostjo sledi pogumnim.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!