fbpx

Bose Ultra Open Earbuds: Revolucija v svetu slušalk

Drugačne slušake

Bose Ultra Open Earbuds
Foto: Bose

V svetu, kjer tehnologija sreča modo, Bose postavlja nove mejnike z Ultra Open Earbuds. Ne gre le za slušalke; to je izjava. Zasnovane so, da se pritrdijo na stran ušes, kar omogoča, da ostajate v stiku z okolico, hkrati pa uživate v neprekosljivem zvoku.

Bose Ultra Open Earbuds niso običajne slušalke. Odlikuje jih odprt dizajn, ki uporabniku omogoča, da ostane ozaveščen o svojem okolju, medtem ko uživa v visokokakovostnem zvoku. To je kot da bi imeli najboljše iz obeh svetov – popolno svobodo in izjemno zvočno izkušnjo.

Foto: Bose

Za razliko od tipičnih slušalk, ki blokirajo zunanji svet, Bose Ultra Open Earbuds služijo kot modni dodatek, ki dopolnjuje vaš stil. So popoln spremljevalec za tiste, ki ne želijo izbirati med estetiko in kakovostjo zvoka.

Foto: Bose

Za razliko od tipičnih slušalk, ki blokirajo zunanji svet, Bose Ultra Open Earbuds služijo kot modni dodatek, ki dopolnjuje vaš stil. So popoln spremljevalec za tiste, ki ne želijo izbirati med estetiko in kakovostjo zvoka. Čeprav so nekateri navdušeni nad inovativnim dizajnom in funkcijami, drugi izpostavljajo vprašanja glede praktičnosti in cene. Kljub temu Bose Ultra Open Earbuds ostajajo predmet razprave in zanimanja v tehnološki skupnosti.


Bose je z lansiranjem sodelovanja z znamko Kith pred časom jasno pokazal, da se prihodnost slušalk nagiba k modi. Ta trend sledi naravnemu napredku v dizajnu slušalk, ki se v zadnjem desetletju ni bistveno spremenil. Z Bose Ultra Open Earbuds, parom slušalk, ki se pritrdijo na stranice ušes in združujejo modo z funkcionalnostjo, Bose nadaljuje ta trend. Slušalke, ki ponujajo prilagodljivo prileganje za različne velikosti ušes, tehnologiji Bose Immersive Audio in OpenAudio za prostorsko zvočno izkušnjo, brez aktivnega odpravljanja šumov (ANC), nadzorne gumbe za preklapljanje načinov in samodejno prilagajanje glasnosti glede na okolje, predstavljajo inovativno rešitev v svetu slušalk. Poleg tega ponujajo do 7,5 ure predvajanja zvoka, 48 ur v stanju pripravljenosti in dodatnih 19,5 ur z uporabo polnilnega ohišja ter vodoodpornost IPX4. Na voljo so v črni in beli barvi po ceni 299 dolarjev.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.