Boutique Hotel Alhambra: butični lošinjski biser

Foto: Boutique Hotel Alhambra

Petzvezdični hotel Boutique Hotel Alhambra se nahaja v objemu stoletnih borovcev, v bližini kristalno čistega morja, in je kot nalašč za vse, ki cenijo udobje s pridihom luksuza.

Otok Lošinj slovi po svojih zdravilnih lastnostih, v zalivu Čikat, pa se nahaja čudovit hotel, ki nudi butično nastanitev v harmoniji z naravo. Avstro-ogrska vila, kamor že stoletje zahajajo petičneži z vsega sveta, je ob novi podobi dobila ime Boutique Hotel Alhambra. Secesijska arhitektura je okusno spojena s sodobnim kompleksom, ki nudi vse ugodje za popolne počitnice.

V elegantno opremljenih sobah in suitah, ki se ozirajo proti morju, vam je na voljo vse udobje, kar si ga gost lahko zaželi, vključno s postajo za iPad in anti-alergijskimi vzglavniki. Ob slabem vremenu se lahko razvajate v notranjem bazenu ali wellnessu, ob lepem pa se sončite na zasebni plaži, tik ob hotelu.

Poskrbljeno je tudi za gurmane, ki bodo navdušeni nad vrhunsko restavracijo Alfred Keller, ki se nahaja v sklopu hotela. Priporoča jo namreč tudi priznani vodič Gault Millau. Ob vrhunskih izbranih jedeh vam je na voljo več kot 400 najboljših vin, saj Alhambra slovi tudi po ekskluzivnih Wine&Dine dogodkih, kjer se družite z najboljšimi vinarji sveta.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kamnita hišica Sika: raj na Pagu z enim najlepših bazenov na jadranski obali