fbpx

Božični koncert pred magistratom 2016

Poleg lučk in okrašene jelke na Prešernovem trgu nas bo v praznični čas pospremila tudi glasba. Božični koncert pred magistratom 2016 nas bo tradicionalno pogrel s čudovitimi melodijami. Kot solisti se bodo letošnje leto predstavili: Martina Burger (sopran), Matej Vovk (tenor) in Aleksanda Naumovski Potisk (klavir). Lepo vabljeni!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Mestna občina Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
0 €

Božični koncert pred magistratom 2016 bo 24. decembra poslušalce in mimoidoče razveseljeval s čudovitimi melodijami v vrhunski izvedbi. Koncert je del festivala December v Ljubljani 2016, znotraj katerega se odvijajo številne brezplačne prireditve in praznični sejmi. Pred vrhuncem festivala, zabavo na silvestrovo, pa organizatorji pripravljajo še tradicionalni koncert pred mestno hišo, ki nas bo na božični večer pripravil na spokojne in čudovite praznike. V solistični vlogi se bodo predstavili sopranistka Martina Burger, tenorist Matej Vovk in pianistka Aleksandra Naumovski Potisk. Lepo vabljeni k poslušanju. Vstopnine ni.

PREBERITE ŠE: Ideje za praznično okraševanje na Ljubljanskem gradu

Tradicionalni božični koncert vsako leto privabi veliko poslušalcev
Tradicionalni božični koncert vsako leto privabi veliko poslušalcev.

Dodatne Informacije

Več informacij:
visitljubljana.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!