Rihannine superge Puma Creeper so čevelj leta 2016

Puma Creeper – čevelj leta 2016

Superge Puma Creeper, ki jih je oblikovala Rihanna in so bile razprodanev pičlih treh urah, so bile razglašene za čevelj leta 2016 (Shoe of the Year 2016). Puma Creeper so v dobri družbi. Na prestolu so nasledile športne copate Kanyeja Westa, Adidas Originals Yeezy Boost 350, pred tem pa so slavile superge Stan Smith. Te dni je izšla tudi žametna različica.

Superge, ki jih je za Pumo oblikovala Rihanna, Puma Creeper, so bile razglašene za čevelj leta 2016 (Shoe of the Year 2016), ki ga podeljuje Footwear News. Izjemno priljubljeni športni copati so ljubljenčki številnih zvezdnikov, med njimi smo jih opazili na nogah Care Delevigne, Gigi Hadid in The Weekenda.

Zmagoviti Puma Creepersi bodo kmalu na voljo tudi v žametni različici.
Zmagoviti Puma Creepersi bodo kmalu na voljo tudi v žametni različici.

Navdih za modne superge Puma Creeper, ki jih je Rihanna predstavila v svoji debitantski kolekciji Fenty x Puma, je poiskala pri klasičnih supergah Brothel Creeper, ki so se nosile po drugi svetovni vojni in bile med punkerji izjemno popularne v sedemdesetih.

PREBERITE ŠE: Rihanna režira, Cara Delevingne pozira v kampanji Do You znamke Puma


Superge so požele ogromen uspeh, saj so šle za med, Rihanna pa je postala prva ženska, ki je prejela tovrstno priznanje. Barbadoška lepotica je bila nad prestižno nagrado kakopak počaščena, sploh zaradi dejstva, da je postala prva ženska, ki se lahko pohvali s tem dosežkom. Pred dnevi je Puma predstavila tudi žametno različico copat Puma Creeper, ki so ročno izdelane v Italiji. Na voljo bodo 8. decembra 2016. Ker so bile superge Fenty Creeper razprodane v pičlih treh urah, se boste mogli za prestižno različico zagrebsti, zato že kar danes pripravite 140 evrov.

Galerija – superge Puma Creeper:

Dodatne Informacije

Več informacij:
us.puma.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Stan Smith: zgodba o najbolj znanih belih supergah