fbpx

Brilliant Labs Frame: umetno inteligenčna AR očala, ki preoblikujejo pogled na naš svet

Brilliant Labs Frame
Foto: Brilliant Labs

Brilliant Labs predstavlja Brilliant Labs Frame, revolucionarna pametna očala, ki združujejo najnovejšo tehnologijo z elegantnim dizajnom. Težka zgolj 39 gramov in na voljo za $349, Frame obljublja, da bo vaš pogled na svet postal inteligentnejši.

Brilliant Labs Frame od Brilliant Labs prinaša svežino v svet pametnih očal z vključitvijo mikro OLED zaslona, povezanega z geometrijsko prizmo v leči, ki omogoča prikaz informacij v vašem vidnem polju brez oviranja pogleda. Očala, ki so opremljena s kamero in mikrofonom, omogočajo prevajanje v realnem času, iskanje informacij na spletu in celo primerjavo cen med nakupovanjem.

Težka manj kot 40 gramov in na voljo v treh barvah – Smokey Black, Cool Grey in H20 (prozorna) – Brilliant Labs Frame ponuja udobje in stil. Očala so zasnovana tako, da ustrezajo večini ljudi, z baterijo, ki ob normalni uporabi zdrži cel dan.

Brilliant Labs Frame
Foto: Brilliant Labs
Brilliant Labs Frame
Foto: Brilliant Labs Frame

Pametna očala Brilliant Labs Frame so popolnoma odprtokodna, kar uporabnikom omogoča prilagoditev in razširitev funkcionalnosti. Očala so združljiva z aplikacijo Noa, ki omogoča povezavo s pametnim telefonom in dostop do različnih AI storitev, čeprav je za nekatere funkcije morda potrebna naročnina.

Frame vključujejo MicroOLED čip, ki izboljšuje kontrast, barve in ostrino digitalnih vizualizacij. Z vgrajenim vezjem in baterijami, ki so skriti v elegantnih okvirjih, očala zagotavljajo življenjsko podoben prikaz digitalnih vsebin, hkrati pa ohranjajo lahkotnost in udobje nošenja.

Foto: Brilliant Labs

Za polnjenje Frame služi inovativni oranžni priključek Mister Power, ki omogoča enostavno polnjenje preko USB priključka. Brilliant Labs zagotavlja, da očala ob enkratnem polnjenju zdržijo cel dan, tudi pri pogosti uporabi AR funkcij.

Brilliant Labs z očali Frame ne le briše meje med digitalnim in fizičnim, ampak uporabnikom ponuja povsem nov način interakcije z okolico. S kombinacijo AR in AI, prilagodljivostjo in elegantnim dizajnom, Frame predstavlja korak naprej v tehnološki inovaciji, ki bo zagotovo privabila pozornost ljubiteljev tehnologije in vsakodnevnih uporabnikov.

Foto: Brilliant Labs

Frame pametna očala odpirajo vrata v prihodnost, kjer bodo informacije in digitalne storitve dostopne na povsem nov, intuitiven način, kar obeta revolucionarno izkušnjo v našem dojemanju in interakciji z okoljem. S cenovno dostopnostjo in pričetkom pošiljanja aprila 2024, Frame obljubljajo, da bodo dostopna širokemu krogu uporabnikov, ki želijo svoje vsakdanje življenje obogatiti z napredno tehnologijo.

Dodatne Informacije

brilliant.xyz

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.