fbpx

Skyloft Van by Redtail Overland: ultimativno vozilo za overland pustolovščine

Ultimativno ekspedicijsko vozilo

Skyloft Van by Redtail Overland
Foto: Redtail Overland

V svetu kampiranja in avantur na prostem se je pojavil nov biser, ki presega vse, kar smo do zdaj poznali. Skyloft Van, ki ga je ustvarilo podjetje Redtail Overland, postavlja nove mejnike v kombinaciji razkošja, funkcionalnosti in sposobnosti premagovanja najzahtevnejših terenov. Z oblikovno dovršenostjo in tehnološko naprednostjo, Skyloft Van ni zgolj avtodom, ampak prava mobilna oaza za vse, ki iščejo popolno svobodo in udobje na poti. Poglejmo torej - Skyloft Van by Redtail Overland.

Vsi, ki pozorno spremljamo “van overland” sceno smo že opazili produkte podjetja Redtail Overland. Tudi zato nas Skyloft Van ni pretirano presenetil. Gre namreč za enega najbolje premišljenih odličnih produktov, ki mu ni pravzaprav za očitati nič z izjemo nekoliko visoke cene, ki pa je logična posledica množice dobrot, ki jih prinaša. Poglejmo – Skyloft Van by Redtail Overland.

Skyloft Van by Redtail Overland
Foto: Redtail Overland

Dizajn in notranjost: Očarljivo razkošje in funkcionalnost brez primere

Skyloft Van by Redtail Overland ponuja edinstveno dvoetažno zasnovo, kjer se luksuz in praktičnost prepletata v harmonično celoto. V notranjosti vozila prevladujejo premišljeni materiali in oblikovanje, ki zagotavljajo visoko stopnjo udobja in estetike. Od toplih tal, ročno izdelanih omaric, do skritega indukcijskega kuhališča in elegantne kopalnice – vsak detajl je skrbno načrtovan za zagotavljanje brezkompromisnega bivalnega doživetja.Tu se razlikuje predvsem v malenkostin ter resničnem izkoriščanju protora.

Foto: Redtail Overland
Foto: Redtail Overland

Zadnji del vozila se ponaša s prostorno jedilnico in dnevnim prostorom v obliki črke U, ki se zvečer preprosto preoblikuje v udobno res veliko ležišče. Dodatek stensko nameščenega pametnega televizorja, ki se lahko elegantno pospravi, ko ni v uporabi, prinaša še dodatno raven udobja in sprostitve. Velikokrat v zadnjem delu kamperja manjka prav to. prostor za druženje, ki pa ga pri Redtail Overland niso zanemarili.

Skyloft: spalnica z razgledom

Najbolj izstopajoča značilnost vozila je nedvomno Skyloft – trdno, popolnoma izolirano strešno stanovanje, ki ponuja izjemne razglede in zasebnost. Dostopno z notranje lestve, ta penthouse na kolesih ponuja udobno spalnico z vso potrebno tehnologijo in udobjem, vključno s toploto, klimatsko napravo in celo integriranim zvočnim sistemom. Na ta način je seveda ta kamper * Skyloft Van by Redtail Overland *  prilagojen za bivanje 4 oseb.

Foto: Redtail Overland
Foto: Redtail Overland

Podrobna video predstavitev: The Skyloft Van by Redtail Overland

Funkcionalnost in tehnologija: brezmejna svoboda

Skyloft Van je zasnovan za popolnoma samostojno in udobno bivanje na oddaljenih lokacijah. S svojim zmogljivim električnim sistemom, ki vključuje solarne panele, litij-ionske baterije in inverter, omogoča dolgotrajno neodvisnost od zunanjih virov energije. V kombinaciji z naprednimi vodnimi sistemi, ki zagotavljajo čisto in varno pitno vodo, Skyloft Van izpolnjuje vse potrebe modernega raziskovalca.

Skyloft Van, ki ga ponuja Redtail Overland, predstavlja vrhunec tehnološke inovativnosti in neodvisnosti na poti, s srcem vozila, 14 KW litijevo baterijo, ki poganja vse električne potrebe, od osvetlitve do kuhinjskih aparatur, omogoča dolgotrajno energijsko avtonomijo brez potrebe po stalni povezavi z zunanjimi viri. S 7 KW posvečenim alternatorjem zagotavlja hitro in učinkovito polnjenje baterije med vožnjo, kar vozilu omogoča vedno biti pripravljeno na naslednjo avanturo. Za dodatno energijsko neodvisnost so v Skyloft Van vključeni visoko učinkoviti 330W solarni paneli, ki omogočajo izkoriščanje sončne energije kjerkoli že ste. Vodni sistemi so zasnovani za dolgotrajno avtonomijo s kapacitetami 151,4 litra (40 GAL) za svežo vodo, 113,6 litra (30 GAL) za sivo vodo in 170,3 litra (45 GAL) za gorivo, kar Skyloft Vanu omogoča dolge avanture brez potrebe po pogostem iskanju vodnih virov in zagotavlja večjo svobodo pri raziskovanju oddaljenih ter manj dostopnih lokacij.

Za tiste, ki iščejo avanture v vseh letnih časih, Skyloft Van ponuja napredne rešitve za ogrevanje in hlajenje, vključno s talnim ogrevanjem in zmogljivim klimatskim sistemom. Ta vozila so prilagojena tudi zahtevnim terenom, saj vključujejo vse-terenske pnevmatike, izboljšano vzmetenje in zaščitne plošče, ki zagotavljajo varno in zanesljivo vožnjo kjerkoli.

Zaključek: Skyloft Van kot simbol prestiža svobode

Skyloft Van, ki stane 530.000 dolarjev, morda ni dostopen vsakomur, a za tiste, ki cenijo najvišjo raven udobja, neodvisnosti in dizajna, predstavlja ultimativno izbiro. Tisto, kar ste vedno iskali in nikoli našli. Tisto kar je premišljeno. Redtail Overland z omejeno proizvodnjo teh vozil zagotavlja ekskluzivnost in ohranja visoke standarde kakovosti, ki jih zasledujejo.

Skyloft Van presega običajne meje avtodomov, saj združuje domišljijo, inovacije in brezčasno eleganco. predvsem pa je resnično pametno zastavljen. Je več kot le vozilo; je mobilni dom, ki obljublja neomejene možnosti za raziskovanje in uživanje v naravi, ne da bi pri tem žrtvovali udobje in slog. Za pustolovce, ki želijo svoje potovanje dvigniti na višjo raven, Skyloft Van odpira vrata v svet razkošnih avantur na prostem​​​​​​.

Dodatne Informacije

redtailoverland.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.