Brina 2019: ljubljanski festival džina

Ljubljana je bogatejša za še en kulinarični festival. Tokrat boste prišli na svoj račun ljubitelji džina. Ljubljanski festival džina Brina 2019 bo kot celodnevni dogodek potekal 11. maja.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Švicarija, Ljubljana

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

V Švicariji v Tivoliju boste že 11. maja priča prvemu ljubljanskemu festivalu džina, Brina 2019. Ta bo na enem mestu združil slovenske destilarje džina, vrhunske kuharske mojstre, strokovnjake s področja destiliranja in mešanja pijač, kulinarike in steklarstva ter seveda vse ljubitelje in poznavalce, ki vedo, da se pravi užitek skriva v majhni količini res dobrih stvari.

Na ljubljanske festivalu džina, Brina 2019, boste lahko uživali v odličnih koktajlih.
Na ljubljanske festivalu džina, Brina 2019, boste lahko uživali v odličnih koktajlih.

Bogato dogajanje, povezano z džinom in brinom, se bo začelo že teden dni pred festivalom v najboljših ljubljanskih lokalih, ki bodo v svojo ponudbo uvrstili koktajl Brina, v katerega gre zaradi močnejše arome brina lahko le slovenski džin. Dogajanje bo svoj vrhunec doseglo v soboto, 11 maja, ko se bodo od poldneva v Švicariji vrstile delavnice in predavanja o džinu ter mešanju in postrežbi džin koktejlov, pozno popoldne in večer pa bosta namenjena spajanju džina z vrhunskimi krožniki slovenskih kuharskih mojstrov. Med njimi bosta tudi Jorg Zupan iz restavracije Atelje in Jakob Pintar iz TaBarja. Dan se bo končal z glasbo in prijetnim pomladnim druženjem ob džin koktajlih z odličnimi Fever Tree toniki, za katere bo skrbela ekipa eVina. Kanček Brine – ekskluziven festivalski kozarec Steklarne Hrastnik – pa bodo vsi obiskovalci kot brezplačno darilo lahko odnesli tudi domov.

Med drugim se boste imeli priložnost naučiti priprave koktajlov iz džina.
Med drugim se boste imeli priložnost naučiti priprave koktajlov iz džina.

Dodatne Informacije

Več informacij:
odprtakuhna.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!