Daniel James Housewares: s tem aparatom boš postal mojster domačega kebaba

Sprehod do bližnje postaje s kebabom ob treh zjutraj je preteklost. Z aparatom Daniel James Housewares ga lahko namreč pripraviš kar doma. Dober tek in po pameti.

Če rad žuraš, potem je verjetnost, da se vsaj nekajkrat na leto sredi noči odpraviš do prvega prodajalca s kebabom, zelo velika. A to več ne bo potrebno! Zagreti ljubitelji kebaba so namreč pripravili aparat za pripravo domačega kebaba, ki si ga lahko tako privoščiš vsak dan.

Podjetje za kuhinjske aparate Daniel James je ustvarilo revolucionarni aparat, ki je dovolj velik, da pripravi do sedem kebabov. Ta multifunkcionalna aparatura ne bo pustila nikogar lačnega, ker lahko z njo lahko pripraviš še sočnega (celega) piščancaribo ali do tri krožnike pečene zelenjave naenkrat.

Aparat, ki ne bo pustil nikogar lačnega!
Aparat, ki ne bo pustil nikogar lačnega!

Ta aparat  je poseben tudi zaradi svoje 360-stopinjske rotacije, ki enakomerno peče živila in ne vpija maščobe, temveč se ta odteka v za to namenjeno posodo.

S tem aparatom lahko pripraviš meso ali zelenjavo.
S tem aparatom lahko pripraviš meso ali zelenjavo.

Nekatere uporabnike spleta je ta aparat navdušil do te mere, da so prepričani, da je to kuhinjski pripomoček, ki ga nujno potrebuješ v svojem življenju tudi ti. In očitno je res, saj so na vseh spletnih straneh, kjer ga prodajajo, zaloge pošle. Ne preostane ti drugega, kot da 60 funtov, kar je približno 70 evrov, skriješ v nogavico in počakaš na novo zalogo.

Slastno, kajne?
Slastno, kajne?

Dodatne Informacije

Več informacij:
danieljamesproducts.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ikea Kramp: trend preoblikovanja Ikea pohištva v unikatne kose