fbpx

Bugatti Ceramique Edition One: ʺBugattiʺ, ki si ga dejansko lahko privoščite

Bugatti Ceramique Edition One, Foto: bugatti.com
Zadnjič posodobljeno: :

Dober avtomobil in dobra ročna ura gresta skupaj kot rit in srajca. Nemalokrat se namreč zgodi, da se ob predstavitvi kakšnega izmed eksotičnih avtomobilov predstavi še prav tako osupljiv ročni okras. Najnovejšo ročno uro so predstavili pri Bugattiju, ki je na voljo v treh različicah, cenovno pa se lahko primerja s priljubljenimi pametnimi urami podjetja Apple.

Zbirka novih glamuroznih pametnih ur nosi temu primerno ime, Bugatti Ceramique Edition One. Tri različne ure, vsaka s svojim stilom, nosijo ime po aktualnih posebnih edicijah Bugattijevih mojstrovin, kot so Pur Sport, Divo in Le Noire. Pametne ure imajo zaslon v velikosti 390X390 slikovnih pik, vsaka izmed njih pa sestavljena iz več kot 1.000 komponent. Kot pametne ure se ponašajo z lociranjem položaja GPS in tako imenovanim nadzorom življenjskih funkcij, za pametno uro, poda katero so se podpisali pri Bugattiju, pa se seveda spodobi tudi omogočanje ʺštopanjaʺ na dirkališčih kot so Spa, Monza ali katerem drugem, voznikom Bugattija priljubljenem dirkališču.

Bugatti pametne ure izdelujejo pri avstrijski VIITA Watches, ki sicer izdeluje moderno oblikovane premijske pametne ure, ki premorejo marsikatero tehnologijo in imajo dostojno kapaciteto baterij. Pri Bugattiju zagotavljajo, da eno polnjenje zadostuje za do 14 dni delovanja pametne ure, v primeru težav, pa bo za njih poskrbljeno v okviru pet letne garancije. Bugattijevo uro si lahko omislite za okoli 900 evrov.

Dodatne Informacije

bugatti.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!