fbpx

Te tri horoskopske znake čaka najbolj romantična jesen

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ti trije znaki bodo imeli jesen, ki bo polna romantike in nežnih trenutkov. Ne pustite, da se vam sreča in ljubezen izmuzne skozi prste. Te tri horoskopske znake čaka romantična jesen, zato povabite osebo na zmenek, ali pa okrepite ljubezen in strast v partnerskem odnosu.

Dvojček

Dvojčki ste družabni, komunikativni in duhoviti ter vas spremlja optimizem na vsakem koraku. Ljubezen med Tehtnico in Dvojčkom je ena najboljših kombinacij v zodiakalnem krogu, saj med njima vlada močna karizma, energičnost in iskrenost. Zato si jeseni privoščite romantični zmenek ali pojdite na izlet – ne boste zgrešili, saj gre za pravo ljubezen.

via GIPHY

Tehtnica

Tehtnica je prispodoba elegance in privlačnosti. Jesen je čas, ko Tehtnice zares zacvetijo. Njena komunikativna in všečna narava zagotavlja, da njeni odnosi dosežejo nov vrhunec. Če boste zdaj pametno uporabil svojo moč in karizmo, boste v svoje življenje pritegnil ravno tiste romantične trenutke, o katerih že dolgo sanjate.

Oven

Letošnja jesen Ovna nagrajuje s čisto romantiko. Če ste že v odnosu, se bo vaša ljubezen še okrepila in poglobila, saj boste odnos videli v celoti. Samskim pa se obetajo nova poznanstva, zato bodite odprti za nove ljubezenske možnosti – vroče bo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!