fbpx

5 načinov, da pritegneš (in obdržiš) kateregakoli moškega, ki si ga želiš

Foto: Envato

Moški so vizualna bitja, naravni in preprosti. Takšne je ljudi naredila narava. Tako pač delujemo. Če odmislimo svoj razumski in ustvarjalni um, smo zgolj sesalci, opremljeni za nadaljevanje človeške vrste. V svojem bistvu smo naprave za razmnoževanje.

Znanstveniki so izračunali, da je več kot 99,9 odstotka živih bitij, ki so kdaj živela, izumrlo. Mi, ljudje, nismo. Zakaj? Ker se naš dedni material nenehno izpopolnjuje za čim učinkovitejše zapeljevanje in razmnoževanje.

Velik del te mojstrovine se začne z moško popolno očaranostjo nad žensko, ki je – gledano z vidika biokemije – povsem vizualnega izvora. Seveda ni vse v videzu, toda če želimo izkoristiti 20 milijonov let stari proces, zapisan v našem DNK, in se naučiti, kako privabiti moške, pokukajmo malce v umetnost telesne govorice in preverimo, ali ta kaj vpliva na število moških, ki jih pritegneš v svojo bližino.

Torej, če te zanima, kaj narediti, da boš fantu všeč, je tu 5 preprostih načinov, s katerimi boš izboljšala svoje zapeljevanje in v svoje življenje pritegnila malo več moških – in to brez ene same besede.

1. Več se smej

Več se smej.
Več se smej.

To je daleč najpreprostejši način, s katerim moškega privabiš v svoje kraljestvo. Moške je v 21. stoletju bolj kot kdaj prej strah pristopiti k ženski. Zakaj? Družbene vloge niso več tako natančno opredeljene, kot so bile nekoč, in v primerjavi z njihovimi pradedi so sodobni moški manj samozavestni. Topel nasmeh lahko moškega zato opogumi, da se poda k tebi.

Ugleden strokovnjak za partnerske odnose dr. Pat Allen predlaga tudi uporabo rdeče šminke. Samice naših daljnih prednikov, štirinožnih primatov, so nekoč samce namreč zapeljale z napetim spolovilom, danes, ko je ta predel zaradi hoje po dveh nogah skrit, pa se je magnet za zapeljevanje prenesel na druge, bolj izpostavljene ustnice.

2. Vzpostavi očesni stik, nato poglej stran

Vzpostavi očesni stik, nato poglej stran.
Vzpostavi očesni stik, nato poglej stran.

Ko boš naslednjič v baru, uporabi kombinacijo svojega čudovitega nasmeha in 3–5-sekundnega očesnega stika. 2 sekundi trajajoč pogled si bo razložil kot: »Me je pravkar pogledala?«, 3-sekundnega kot »Mislim, da me je pravkar preverila – ali pa mogoče tipa za mano«, 4–5-sekundnega pa z »Okej, to je to. Pravkar me je pogledala. Moram govoriti z njo!«.

Kombinacija nasmeha in očesnega stika moškemu podzavestno sporoča, da ga dojemaš kot potencialnega spolnega partnerja.

Dr. Pat Allen pojasnjuje, da imamo ljudje v očeh več belega kot druge vrste, to pa predvsem zato, ker s svojimi očmi več komuniciramo. Zato svoj ljubki pogled na naslednjem družabnem dogodku poudari z uporabo črtala za oči.

3. Igraj se s svojimi lasmi

Igraj se s svojimi lasmi.
Igraj se s svojimi lasmi.

Si v baru, razredu, trgovini. On stoji 10 korakov od tebe in gleda tekmo, se uči ali se odloča, koliko pločevink tunine bo kupil. Nameni mu 3–5-sekundni pogled, pospremljen z očarljivim nasmehom, nato pa nadaljuj z nakupovanjem.

Medtem ko v eni roki držiš nakupovalno košarico, si z drugo roko počasi sezi v lase, jih nekajkrat privzdigni, potem pa naj ti nežno spolzijo na zatilje in nato naprej na ključnico. Privlačnost in igrivost tvojih las v kombinaciji z nežnostjo tvojega vratu bo v njem vzbudila nekaj »paritvenih« kemičnih snovi, ki bodo v njem sprožile lovski nagon.

4. Dvigni ramena in usloči hrbet

Dvigni ramena in usloči hrbet.
Dvigni ramena in usloči hrbet.

To bo zvenelo malo trapasto, ampak mogoče boš želela, da ti narava malce pomaga s svojim spolnim eliksirjem. Usločen hrbet je pojav, ki se pri skoraj vseh samicah sesalcev pojavi v fazi estrusa. To je faza, ki jo komaj čakajo vsi samci sesalcev, saj je znak, da je samica pripravljena na paritveni ples in spolni odnos.

Ko boš naslednjič v trgovini in boš segala po nekem izdelku na vrhnji polici, se torej spomni na vso DNK-zgodovino, ki jo s takšnim raztezanjem sprožiš pri fantu v svoji bližini.

5. Povabi ga v svoj osebni prostor

Povabi ga v svoj osebni prostor.
Povabi ga v svoj osebni prostor.

Vse našteto si morda opravila z oceno odlično (5), ampak če so ob tebi prijatelji, morda nikoli ne bo pristopil k tebi, saj družba lahko učinkuje kot nekak zid med teboj in njim.

Če si sama, s to točko torej ne bo nobenih težav, če pa si v družbi svojih prijateljev, se malce oddalji od njih in ga s tem povabi v svoj osebni prostor.

Ko si tako uspešno izkoristila adute, ki ti jih je podarila narava, lahko zdaj končno pokažeš še svoje preostale prednosti: svoj intelekt, humor, očarljivost in različne družbene dosežke. Pa srečno!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!