Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Black Bess – skoraj legalen

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Black Bess

Le tri enote te legendarne izvedbe Veyrona bodo na razpolago petičnim kupcem, ki s tem stopajo v razred legend. Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Black Bess je kot posebna različica posvečen modelu "type" 18 Black Bless, ki je velja za prvi legalni cestni avtomobil. Kar le dokazuje izjemno zapuščino Bugatti.

Med tem, ko je original premogel motor prostornine 5.0 litrov in 4 cilindri ima nov Bugatti 1.200 konjskih moči močan 8.0 litrski W16 motor. Le ta zmore tega posebneža pognati do 100km/h v slabih 2.6 sekundah. O končni hitrosti nima smisla razpravljati.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Black Bess - legenda se vrača
Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Black Bess – legenda se vrača

Oblikovna posenost edicije je karbonska karoserija črne barve z zlatimi črtami in detaili. Seveda se zgodba nadaljuje tudi v posebej eskluzivni notranjosti. Avtomobil bo v tej izvedbi bo prvič predstavljen 21. aprila na kitajskem avto salonu – Auto China Beijing 2014.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!