ButikSvetil: V Šiški odprli nov salon s trendnimi svetili

Zadnjič posodobljeno: :

V ljubljanski Šiški lahko po novem obiščete ButikSvetil z najbolj raznovrstnim izborom svetil pri nas. Butik je nadgradnja priljubljene spletne trgovine ButikSvetil.si.

Osnovne Informacije
Naslov

ButikSvetil
Celovška cesta 172
Ljubljana

Povezava

ButikSvetil

Urnik

Od ponedeljka do petka od 10.00 do 19.00​, ob sobotah od 10.00 do 13.00​, ob nedeljah in praznikih zaprto.

Kontakt

041/676-006

V čudovitem novem salonu ButikSvetil na Celovški 172 v Ljubljani boste v raznovrstni ponudbi nedvomno našli pravo svetilo za svoj dom. Med svetili v salonu izstopajo svetila Philips in Trio, gre za dva izmed najboljših evropskih proizvajalcev trendnih dekorativnih svetil. Poleg bogate ponudbe vas bodo razveselile tudi dostopne cene.

PREBERITE ŠE: V Ljubljani odprli Planetarium

Butik Svetil vabi!
ButikSvetil vabi!

Spletno mesto ButikSvetil.si vam dnevno ponuja več tisoč modelov svetil za zunanje in notranje prostore svetovno priznanih oblikovalskih znamk, v salonu pa si odslej najbolj zaželene in zanimive lahko ogledate tudi razstavljene. Če naročate prek spleta, boste naročeno dobili v dveh do šestih tednih po plačilu predračuna, kupujete pa lahko tudi na obroke.

Galerija – nov ButikSvetil na Celovški v Ljubljani:

Dodatne Informacije

Več informacij:
ButikSvetil

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vrt Lili Novy: nova kavarna v Ljubljani, kjer zaživita literatura in glasba