Cabin: luksuzni hotel na kolesih

Ste tudi vi občasno, čeprav obožujete potovanja, naravnost naveličani čakanja na letališčih ob nečloveško zgodnjih jutranjih urah ali pa neudobne in dolgotrajne vožnje z avtobusom? Medtem ko čakamo na Muskovo prihodnost potovanj, lahko preizkusite novo način potovanja. Cabin, hotel na kolesih, je najudobnejši način potovanja za vse, ki si za zdaj še ne morejo privoščiti zasebnega letala.

Cabin, hotel na kolesih, je zagon mladega dua, ki ga sestavljata Tim Currier in Geatano Crupi, ki želita s svojim projektom ljudem omogočiti udobnejše potovanje, kjer je izguba v času in energiji minimalna. Cabin je hotel, ki zagotavlja dvoje v enem: čas, ko počivate, delate na svojem prenosnem računalniku ali spite, bo izkoriščen, da pridete iz točke A v točko B. Hotel lahko sprejme do 24 gostov. Vsakemu pripada majhna kabinica z vzglavniki, rjuhami in čepki za ušesa. Na voljo pa so tudi pijače in brezplačen internet. Premični hotel Cabin za zdaj deluje med Los Angelesom in San Franciscom. Za enosmerno karto je treba odšteti približno 120 evrov. Slednje pravzaprav ni veliko, če pomislimo, da toliko stane ena hotelska soba. Upamo, da bo Cabin začel kmalu delovati tudi v Evropi.

PREBERITE ŠE: Airbus Racer: najhitrejši helikopter na svetu

Dodatne Informacije

Več informacij:
ridecabin.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lamborghini Sián Roadster: najmočnejši Lamborghini tokrat odvrgel streho