Slovenska – Local Made: trgovina z izdelki slovenskih oblikovalcev

V centru Mariboru se je na začetku meseca odprla konceptna trgovina Slovenska – Local Made, kjer najdete izdelke slovenskih oblikovalcev. Za to sta ‘krivi’ Lucie Görlichová in Tina Krajnc, vsaka s svojo znamko (LUCI in Moi), ki sta tako pod okrilje vzeli še druge uveljavljene slovenske znamke.

Osnovne Informacije
Naslov
Slovenska - Local Made
Slovenska ulica 13
Maribor
Urnik
Od ponedeljka do petka med 10.00 in 13.30 in med 15.30 in 19.30, v soboto med 10.00 in 14.00, v nedeljo med 14.00 in 17.00.
Kontakt
031 453 700

Kdo sta Lucie Görlichová in Tina Krajnc? Mladi ustvarjalki si ne delita le želje po konceptni trgovini, temveč tudi željo po ustvarjanju.
Lucie Görlichová ustvarja pod blagovno znamko LUCI. Gre za etična, minimalistična in brezčasna oblačila, namenjena sodobni samozavestni ženski, ki nakupuje manj, a bolj kakovostno. Oblačila so udobna in večfunkcionalna in se lahko kombinirajo med sabo ali pa s preostalimi kosi v vaši garderobni omari. Kakovost izdelave, trajnostni materiali in brezčasen dizajn omogočajo, da jih boste nosili tudi več sezon.

Trgovino Slovenska – Local Made lahko najdete v središču Maribora.
Trgovino Slovenska – Local Made lahko najdete v središču Maribora.

Tina Krajnc stoji za blagovno znamko Moi. Moči sta tukaj združila inženir in ekonomistka. Znamka, ki nadvse spoštuje prav slovenski les, je predvsem unikatna. Tako so na voljo leseni metuljčki, kravate, pa uhani in verižice, lesene torbice, pa dodatki za lase, poročne dekoracije, dodatki za dom, hišne ljubljenčke ter tematska darila.

V trgovini Slovenska – Local Made se predstavljajo tudi druge uveljavljene slovenske znamke: 4 kids and us, BOO, Nelipot, Quotelife, Cup of tea, Lana ter druge.

Galerija: Slovenska – Local Made: trgovina z izdelki slovenskih oblikovalcev

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/slovenskalocalmade

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!