Čakata te strast in romantika: 4 astrološka znamenja, ki se bodo v juniju zaljubila

Foto: IG @onlylovemood

Astrologi napovedujejo, da bi lahko bil junij za ta štiri astrološka znamenja mesec poln ljubezni, romantike in sreče.

Nekateri bi lahko tako spoznali osebo, s katero bodo že v juniju začeli ljubezensko razmerje.

Tehtnica

Ljudje, rojeni v znamenju tehtnice, bodo ta mesec sprejeli nekaj zelo pomembnih odločitev, povezanih z njihovim ljubezenskim življenjem. Tisti pripadniki tega znamenja, ki so samski, bodo osredotočeni na ljubezen, ki bi jo lahko našli pri nekomu, ki jim je zelo blizu. Tehtnice, ki so v razmerju, se bodo osredotočile na gradnjo in krepitev odnosa ter izboljšanje odnosa s partnerjem. Ta mesec je pomembno najti ravnovesje med službenim in zasebnim življenjem.

Vodnar

Venera bo ostala v vaši hiši ljubezni, zato bo to zelo ugodno obdobje za ljubezen in odnose. Venera bo v vas prebudila romantiko in željo, da čim več časa preživite s svojim partnerjem. Tisti vodnarji, ki so samski, bi lahko spoznali osebo, s katero bodo začeli resno zvezo. Junij bo v vas prebudil ljubezen in strast, kar bo močno vplivalo tako na samske kot tudi na zasedene vodnarje.

Lev

Levi bodo zelo zaposleni z izgradnjo svoje kariere, vendar jim to ne bo preprečilo, da bi vzpostavili dobre odnose s svojim partnerjem. Samski levi bi lahko potencialno sorodno dušo spoznali prek prijatelja ali družine, pri tem pa ni izključen tudi prijazen neznanec, ki bi ga lahko srečali na potovanju. Polni bodo samozavesti, kar bo samskim levom v veliko korist. Tisti, ki so v zvezi, naj se prepustijo uživanju ljubezni s partnerjem.

Oven

Oven lahko pričakuje zelo ugodno obdobje, tudi v karieri. Zvezde in planeti vam bodo naklonjeni in vam bodo prinesli veliko sreče v ljubezni. Do partnerja bodo zelo nežni in romantični, kar jim bo zelo ustrezalo. Uspeli se bodo znebiti nekaterih finančnih težav in uživati v ljubezni. Samski ovni bodo izžarevali posebno energijo, ki bo zelo privlačna za pripadnike nasprotnega spola.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!