fbpx

Canon RF-S7.8mm DUAL Spatial Video Lens: ujemite prostor in čas

Nova dvojna leča, prilagojena za Apple Vision Pro

Canon RF-S7.8mm DUAL Spatial Video Lens

Canon predstavlja Canon RF-S7.8mm DUAL Spatial Video Lens STM DUAL lečo, zasnovano za ogled in zajemanje prostorskih videov na Apple Vision Pro. S tem želijo uporabnikom omogočiti enostavno ustvarjanje pristnih in realističnih spominov, brez potrebe po nenehnem preklapljanju med načini.

Se kdaj sprašujete, kako bi bilo, če bi lahko zajeli vsak trenutek življenja in ga kasneje podoživeli v popolni realističnosti? Canonov najnovejši tehnološki dosežek, Canon RF-S7.8mm DUAL Spatial Video Lens, vam to omogoča. Pripravite se na revolucijo v zajemanju spominov!

Canon je naredil velik korak naprej z lansiranjem Canon RF-S7.8mm DUAL Spatial Video Lens leče. Ta leča, posebej zasnovana za Canon EOS R7 kamero, omogoča zajemanje prostorskih videov, ki jih lahko nato gledate na Apple Vision Pro. In ne, to ni še ena igračka za tehnološke navdušence; to je prava sprememba v načinu, kako doživljamo naše spomine.

Foto: Cannon
RF-S7.8mm DUAL leča je opremljena z dvema objektivoma, ki skupaj zajameta vidno polje, podobno človeškemu. To pomeni, da bo vsak posnetek tako pristen, kot bi bili tam sami. Ne glede na to, ali snemate rojstnodnevno zabavo v slabo osvetljeni sobi ali spektakularen sončni zahod na plaži, ta leča obvlada vse.

Tehnične podrobnosti in inovacije

  • Dvojna leča: Omogoča snemanje v prostorskem načinu, kar ustvarja realistično in poglobljeno izkušnjo ob ponovnem ogledu videov.
  • Širok kot: Zajema kot, ki je podoben človeškemu vidnemu polju, kar pomeni, da so posnetki naravni in pristni.
  • Enostavna obdelava: Po snemanju se video obdeluje v aplikaciji EOS VR Utility, ki ga pripravi za predvajanje na Apple Vision Pro.

Kdaj in kako?

Canon je napovedal, da bo RF-S7.8mm F4 STM DUAL leča na voljo jeseni 2024. Če ste ljubitelj tehnoloških novosti ali pa le iščete nov način za ohranjanje spominov, je ta leča morda pravi odgovor za vas​.

Foto: Cannon
Zaključek: V dobi, ko se tehnologija hitro spreminja, Canon ostaja korak pred konkurenco z inovativnimi rešitvami, ki naš vsakdan spreminjajo na bolje. RF-S7.8mm F4 STM DUAL leča ni le tehnološki čudež, temveč tudi most med preteklostjo in prihodnostjo naših spominov. Pripravite se, da boste vsak trenutek svojega življenja ovekovečili z izjemno natančnostjo in realističnostjo.

Za več informacij obiščite uradno spletno stran Canon in bodite na tekočem z vsemi novostmi in inovacijami​​.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.