Carbon Trainer Fitness Mirror – tvoj ultimativen fitnes trener

Zdi se, da je leto 2020 tisto leto, ko vsi nekoliko več postorimo za svojo fizično pripravljenost. COVID-19 nas je iz telovadnic pregnal v domače dnevne sobe. Tudi zato se Carbon Trainer Fitness Mirror zdi idealen nadomestek fitnes trenerja.

Ker v zadnjih letih naprave za fitnes na domu dosegajo vse večji tehnološki napredek je skoraj tu čas, da se mesečno naročnino za najbližjo telovadnico usmerite v nakup te zanimive fitnes naprave. In prav letos se tu na tehnološkem področju dogaja zares veliko, saj so podjetja spoznala neizmeren potencial trga – domače vadbe. “Carbon” upa, da bo izkoristil ta trend s svojim nedavno napovedanim Fitness Mirrorjem.

Čeprav ideja o fitnes ogledalu ni preveč nova, o njej se namreč “šušlja” že leta, je Carbonova ideja ena tistih bolj “realnih” in ravno prav futurističnih, kar smo jih videli. Namesto, da se osredotoča predvsem na vaje za povečanje moči, je tu največji poudarek na pravilni izvedbi. S senzorji namreč opazuje izvedbo ter s 3D sledenjem gibanja analizira ter usmerja k boljši izvedbi vaj.

Carbon Trainer Fitness Mirror

Na “Carbon Trainer Fitness Mirror” lahko gledate kot na lastnega personaliziranega fitnes trenerja, ki bo z vami pod vašimi pogoji. Pri tem pa ne boste prikrajšani za socializacijo, saj bo mogoča udeležba na vodenih vadbah – tudi v živo. In s tem poseben nivo interakcije v popolnoma novem fitnes ekosistemu. Obljubljajo razvijalci ideje.

Carbon Trainer Fitness Mirror

In najboljši del? Vse ta tehnologija je zapakirana v tanek 43-palčni 4K LCD zaslon na dotik, zaradi česar vam ne bo zavzel preveč prostora v stanovanju. Napovedana cena za prve podpornike je 1,195 USD. Kolikšna bo v prodaji, ko izdelek pride na trg, pa še ni znano. Vsekakor se sliši precej ugodno, a v povezavi z “mesečno” digitalno naročnino stvar le ne bo tako zelo poceni.

Dodatne Informacije

carbontrainer.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 minut za lepo rit, vaje za rit brez pripomočkov l Pamela Reif