Amazon Halo Band – vaše zdravje zdaj nadzoruje AI

Med tem, ko mnogi proizvajalci ponujajo ročne naprave za spremljanje vaših aktivnosti, ki so iz dneva v dan kompleksnejše, se je Amazon odločil, da ponudi izjemno enostavno zapestnico opremljeno z množico zdravstvenih senzorjev. Kar je pot v drugo smer.

Amazon Halo Band je zasnovan tako, da se osredotoča na vaše zdravje in dobro počutje – za razliko od pametnih ur in fitnes sledilcev nima zaslona ali stalnih obvestil. Majhna zapestna naprava z množico senzorjev senzorja zagotavlja zelo natančne podatke in med drugimi funkcijami vključuje merilnik pospeška, temperaturni senzor, merilnik srčnega utripa, dva mikrofona, LED lučko in gumb za vklop ali izklop mikrofonov. Amazon Halo Band je odporen na vodo in je namenjen celodnevno nošenje. Tudi zato je narejen tako, da se udobno prileganja. Kar pomeni, da vas ne bo dražil ali moti pri spanju. Poleg tega baterija zdrži do sedem dni in se popolnoma napolni v manj kot 90 minutah. Kupci lahko ob nakupu izbirajo med tremi barvami tkanin, s športnimi dodatki iz tkanine in silikona v 15 dodatnih barvah.

Amazon Halo združuje nabor zdravstvenih funkcij, ki jih poganja AI (umetna inteligenca) in omogočajo nov vpogled v splošno počutje s pomočjo nove aplikacije Amazon Halo. Kupci v ZDA že lahko prednaročijo Amazon Halo za posebno ceno 64,99 USD. Po primerljivi vrednosti se bo Amazon Halo prodajala tudi na evropskih tleh.

Dodatne Informacije

amazon.de

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Huawei Watch GT 2 Pro: korak višje