Junija v kino: čakajo te nadaljevanja največjih filmskih uspešnic!
Kulturni izbor · film

Junij je kot naročen za filmoljubce, ki so si ogledali največje filmske uspešnice zadnjih let, saj v kino prihajajo nadaljevanja filmov, ki so navdušila ves svet.

Kinematografi obljubljajo, da bo junija vredno priti v kino, saj vas čakajo nadaljevanja največjih filmskih uspešnic! Ljubitelji akcije boste uživali v nadaljevanju filmov Možje X in Možje v črnem, spoznali boste tudi akcijski film Anna. Tisti, ki so vam blizu animacije, vas bosta navdušila filma Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2 in Svet igrač 4. Straha, gnusa in trepeta tudi tokrat ne bo manjkalo, saj si boste lahko ogledali nadaljevanje filma Annabelle 3 in remake Otroška igra. Za zabavo pa bo poskrbela komedija To še spijemo, pa gremo.

Pozorni bodite le na morebitne spremembe predvajanj filmov, zato vam svetujemo, da spremljate tudi spletne strani kin po Sloveniji ali distributerjev, ker verjetno si ne želite zamuditi filma!
Ker je maj še v teku, si morate ogledati filme iz tega meseca, ki so aktualni v kinih!

Akcijska pustolovščina
Možje X: Temni Feniks (Dark Phoenix, 2019)

Možje X so nacionalni heroji, ki so del vedno bolj tveganih odprav. Ko pride med reševalno misijo v vesolju do neprijetnega pripetljaja, začne Jean Gray (Sophie Turner) razvijati neverjetne moči, ki jo pokvarijo in spremenijo v Temnega Feniksa. Zlo jih postavi pred hudo preizkušnjo, saj se morajo Možje X odločiti, ali je življenje člana njihove ekipe vredno več, kot življenja ostalih ljudi na svetu. Za koga se bodo heroji odločili?

od 6. junija / Kolosej, Cineplexx

Animirana komedija
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2 (The Secret Life of Pets 2, 2019)

V drugem delu animirane pustolovščine se bomo poglobili v osebnostni hišnih ljubljenčkov. Max se sooča z večjimi spremembami, potem ko se lastnica Katie poroči in dobi otroka. A na srečo na družinskem potovanju sreča psa Roosterja, s katerim poskušata premagati svoje strahove. Medtem pa Gidget skuša rešiti Maxovo najljubšo igračo iz stanovanja z mačkami, Snowball pa osvobodi belega tigra Huja iz cirkusa.

od 6. junija / Kolosej, Cineplexx

Komedija
To še spijemo, pa gremo (Drunk Parents, 2019)

Ko zakonca Frank in Nancy obišče izterjevalec, se izpostavi, da nista tako premožna, kot se zdi. Pijana sprejmeta številne odločitve, da bi prikrila finančno stanje, in si tako nakopljeta številne težave.

od 6. junija / Kolosej, Cineplexx

Akcijski film
Možje v črnem: Globalna grožnja (Men in black: International, 2019)

Možje v črnem so vedno varovali Zemljo pred vesoljskimi sovražniki. Toda v najnovejši pustolovščini se tokrat sovražnik skriva med njimi samimi. Londonska ekipa tajnih agentov Mož v črnem se vključi v vrsto napadov, ki jih pošiljajo alieni po svetu.

od 13. junija / Kolosej, Cineplexx

Akcijski film
Anna (Anna, 2019)

Vsaka ženska ima dva obraza – pod neizmerno lepoto Anne Poliatove leži skrivnost, s katero bo postala najbolj iskana in strah vzbujajoča politična morilka na svetu.

od 20. junija / Kolosej, Cineplexx

Grozljivka
Otroška igra (Child’s Play, 2019)

Otroška igra je bila upodobljena že leta 1988, današnjemu občinstvu pa ponuja nekaj več – samohranilka Karen svojemu sinu Andyju za rojstni dan podari igračo, ne da bi vedela, da je igrača zlobne narave in ima zmožnost ubijati. Chucky, hladnokrvni ubijalec, je namreč zaradi moderne tehnologije še naprednejši.

od 20. junija / Kolosej, Cineplexx

Animirani film
Svet igrač 4 (Toy Story 4, 2019)

Woody je od prepričan, da je njegova prioriteta skrb za svoje otroke (Andy in Bonnie). Ko Bonnie zbere družbo za družinski izlet, Woody pristane na nepričakovani avanturi, kjer odkrijepopolnoma drug sve.

od 20. junija / Kolosej, Cineplexx

Grozljivka
Annabelle 3 (Annabelle 3, 2019)

Lutka Annabelle, ki je že v prejšnjih delih strašila in zganjala hudobije, se v nadaljevanju, ki so ga poimenovali Annabelle 3, vrača domov. Potem, ko Ed in Lorraine Warren zapreta lutko v posebno stekleno sobo in jo duhovnik blagoslovi, se zli duhovi v njen ponovno prebudijo.

od 27. junija / Kolosej, Cineplexx

terminator-dark-fate-1-1554388242 Filmski napovednik – Terminator: Dark Fate (2019), Švarci se vrača! Najboljši slovenski romantični filmi (21. stoletje)! Najboljši slovenski romantični filmi (21. stoletje)! null Aladin odpira vrata v popolnoma nov svet movie_009371483_23688_1557924256 Kinodvor predstavlja nov festival – Naj se rola: festival glasbenega filma 2019 · ·