Sandra Mansour x H&M: sanjava kolekcija, ki izžareva žensko moč!

Zadnjič posodobljeno: :

Libanonska oblikovalka Sandra Mansour želi s svojo kolekcijo za H&M ženskam po vsem svetu poslati sporočilo upanja in svetlobe.

Sandra Mansour je svojo modno hišo ustanovila leta 2010, pozornost do detajlov in izdelave, pomešano z navdihom iz umetnosti in Bejruta z okolico, pa lahko opazimo v vseh njenih dizajnih.

Za kolekcijo Sandra Mansour x H&M je črpala navdih iz elementov narave in umetnic, kot so Toyen, Dorothea Tanning, Lena Leclercq in Bibi Zogbé. Rezultat je ženstvena in močna serija oblek, bluz, kril, krojenih suknjičev, potiskanih majic in puloverjev s kapuco – kroji, ki se prilagajajo, ravni kroji, kroji na zvonec, volumen, “statement” podrobnosti v zemeljski barvni paleti (siva, sivkasto rjava, barva slonovine, črna). Pikice, cvetlični vzorci, sončnični motivi popestrijo prozorne, nežne tkanine in poudarijo samo izdelavo, ženstvene silhuete pa izžarevajo moč in urbanost.

Ker Mansourjeva vsako svojo kolekcijo poimenjuje, je za sodelovanje s H&M-om izbrala ime Fleur du Soleil. K imenu naj bi prispevala njena očaranost nad sončnico, ki sledi soncu od zore do mraka.

Kolekcija je od 27. avgusta dalje na voljo na spletu in v izbranih trgovinah po svetu.

Dodatne Informacije

hm.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
adidas x IVY PARK (2020): je to najlepša adidasova kolekcija doslej?