Aston Martin 007 Edition

Aston Martin 007 Edition: Bondovo skrivno orožje

Zadnjič posodobljeno: :

Aston Martin slavi izid 25. filma o Jamesu Bondu z dvema ekskluzivnima posebnima izdajama, ki so ju navdihnili avtomobili, zvezde filma Ni čas za smrt (No Time to Die). Obujeno sodelovanje med Aston Martinom in EON Productions, podjetjem, ki producira filme Jamesa Bonda, ter Metro Goldwyn Mayer Studios, prinaša vznemirljive posebne izdaje dveh modelov 007 - Aston Martin Vantage in DBS Superleggera.

Ni čas za smrt (No Time To DieI bo po vsem svetu izšel novembra 2020, v njem pa bodo predstavljeni nič manj kot štirje ikonični športni avtomobili Aston Martin: ikonični DB5, klasični Aston Martin V8, ki je najnovejši super GT družine Aston Martin, DBS Superleggera ter in izjemni Aston Martin Valhalla.

Ob izdaji filma pa bosta na voljo tudi dve posebni izdaji, Vantage 007 Edition ter DBS Superleggera 007. Oba so pripravili strokovnjaki posebnega oddelka Q by Aston Martin. Za oba je značilna množica posebnih detajlov in vpletenost “James Bond nostalgije”. Tako so naprimer sončni vizirji del filmske zgodovine, saj je v njih vtisnjena frekvenca radijske postaje – 96,60 (FM) – ki jo bodo ljubitelji 007 prepoznali kot rusko policijsko frekvenca, ki jo je Bond uporabljal za pomoč pri pobegu v filmu Dih smrti (The Living Daylights) iz leta 1987.

Pogled v zgodovino ter hkrati pogled v prihodnost!
Pogled v zgodovino ter hkrati pogled v prihodnost!

Oba modela bosta dobavljiva v izjemno omejenih številkah in sicer le 25 kosov. Vsekakor za zbiratelje in ljubitelje agenta njenega veličanstva.

Galerija slik: Aston Martin 007 Edition

Dodatne Informacije

Več informacij:
astonmartin.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ford Ranger: za ameriške kupce posebni off-road paketi