Če boš zvečer naredila teh 7 stvari, se boš zjutraj zbudila še lepša!

Zadnjič posodobljeno: :

Če se zjutraj zbudite lepše kot pa ste šle zvečer spat, potem se je zgodil pravi mali čudež … ali pa ste upoštevale naslednje nasvete!

Da, včasih se zgodi, da se zjutraj zbudimo otečene, zabuhle in “pomečkane” ter nikakor ne moremo doseči “normalnega” videza. A se bo s preprostimi triki to hitro spremenilo in verjemite, da se boste zjutraj zbudile še lepše, kot že ste! 😉

1. Vse je v sestavinah

Glikolna kislina, vitamin A, peptidi in rdeče alge spodbujajo tvorbo celic, obnavljajo in napnejo kožo. Poleg tega je priporočljivo uporabljati beli čaj in izvleček kamilice.

2. Pravi položaj

Najboljši položaj za lepoto je spanje na hrbtu. Če se obraz ne dotika blazine, potem se ne “mečka”, zato se izognemo grdim gubam. Če spite na hrbtu, naj bo vaša glava na razmeroma višji blazini, saj to spodbuja pretok krvi, tako pa se lahko izognete zabuhlosti in podočnjakom.

3. Pomembna je tudi vlaga

Skrivnost lepote se skriva v vlažilcu zraka v sobi. Nobena med nami si ne želi suhe kože, in če nimate denarja za dober vlažilec, bo služila tudi mokra brisača na radiatorju.

Najboljši položaj za lepoto je spanje na hrbtu.

4. Majhna oaza

Naj bo spalnica majhen raj. V sobi naj ne bo televizije, interneta ali nereda. Ključ do sreče in lepote je dobro počutje!

5. Izberite svilo

Svilene rjuhe in prevleke za blazine se na prvo žogo morda zdijo razkošje, a ta supernežen material na obrazu in telesu ne pušča »črt«, zato lahko zmanjšamo nastanek gubic na obrazu.

6. Pravilno odstranite ličila

Nikoli ne hodite v posteljo z ličili! Zvečer si torej obvezno temeljito odstranite ličila. Tudi, če zvečer v kopalnici zato rabite 10 minut več, se splača!

Nikoli ne hodite v posteljo z ličili!

7. Veliko spanca

To je vsem jasno! Če vsako noč spite le tri ali štiri ure, boste utrujeni in zabuhli. Brez veliko spanca ni lepote …

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
YSL Black Opium praznična izdaja 2020