Če nimaš rad sebe, te nihče ne bo: ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti

Če nimaš rad sebe, te nihče ne bo: ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti

Priročniki o osebni rasti in življenjski trenerji nam sicer lahko v določeni meri pomagajo, da se vzljubimo, a največji učitelj smo mi sami. Naš um, srce in duša morajo začutiti, da je čas, da zaživimo življenje polno ljubezni, občudovanja in samospoštovanja. Proces je dolg in se nikoli ne zaključi, a tudi najtršemu orehu lahko uspe. Zakaj ne bi uspelo tudi tebi?

Zdi se, da je sodobna družba nagnjena k negativnem razmišljanju bolj kot kadarkoli. Hiter življenjski slog, potrošništvo, materializem, individualizem, hitro zadovoljevanje želja in potreb so le skupek nekaterih konceptov, ki pritiskajo na malega človeka do te mere, da nikoli ne najde notranjega zadovoljstva.

Vse te koncepte, ki vplivajo na našo srečo, je v svojih ilustracijah ujela Alison Rachel, na Instagramu znana kot recipesforselflove. Celo življenje se je borila z depresijo in je potrtebovala veliko časa, da se je naučila, kako živeti izpolnjeno življenje. In se še vedno uči.

Že dve leti ustvarja ilustracije za svoj profil na Instagramu in je zgradila krog zvestih spremljevalcev, ki verjamejo, da lahko spremenijo svoj pogled nase. Njene navdihujoče ilustracije te bodo gotovo naučile, kako se vzljubiti.

Galerija: Navdihujoče ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 najbolj vročih Instagram profilov, ki jih spremljamo le pravi moški