fbpx

CES 2018: 90FUN – avtonomni kovček, ki vam bo sledil kot senca

CES 2018: 90FUN – avotomni kovček, ki vam bo sledil kot senca

Si predstavljate, da na letališču brezskrbno hodite proti okencu za prijavo prtljage z rokami na hrbtu? Nič več vlečenja težke prtljage za seboj. Vse to je zdaj mogoče, saj je na trg prišel kovček, ki vam bo sledil kot senca, vi pa si boste lahko z rokami v žepih zadovoljno ogledovali izložbe na letališču.

Kitajsko podjetje 90FUN, ki spada v sistem Xiaomi ecosystem, kjer lahko najdete kar nekaj izjemnih lifestyle blagovnih znamk, je izdelalo popolnoma avtonomen kovček (poimenovali so ga Puppy 1), ki ga krasi tehnologija Segwey.

Prav z njeno pomočjo kovček ves čas premikanja ohranja ravnotežje. Puppy 1 ima vgrajen čip, prek katerega vam lahko samodejno sledi. Z daljinskim upravljalnikom ga boste lahko celo ‘priklicali’ k sebi.

Na kitajski najbolj priljubljeni nakupovalni dan, t. i. Single’s Day, so prodali kar 160.000 kovčkov Puppy 1, kar FUN90 uvršča na prvo mesto med konkurenco. Zdaj želijo še na ameriški trg in prvi korak je zagotovo prisotnost na CES 2018 v Las Vegasu.

Galerija – CES 2018: 90FUN – avotomni kovček, ki vam bo sledil kot senca

Dodatne Informacije

Več informacij:
newswire.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.