26. gradovi kralja Matjaža 2018

Zadnjič posodobljeno: :

V Črni na Koroškem se bodo že 26. leto zapovrstjo gradili snežni gradovi. 26. gradovi kralja Matjaža 2018 bodo potekali med 26. in 28. januarjem 2018. Lepo vabljeni vsi, ki bi radi aktivno sodelovali v postavljanju snežnih gradov, pa tudi tisti, ki bi radi zgolj uživali v čudovitih pogledih in v dobri družbi. Prijave za graditelje so že odprte.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Črna na Koroškem

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Med 26. in 28. januarjem 2018 bodo v Črni na Koroškem potekali 26. gradovi kralja Matjaža 2018. Osrednji dogodek prireditve bo sobotno tekmovanje ekip v gradnji sneženih gradov in skulptur na temo kralja Matjaža. Poleg tekmovanja bo potekal spremljevalni kulturni program, ki bo med drugim vključeval nastop pevskega zbora Alenčice, prižiganje bakel, ognjeno predstavo, slovesen prihod kralja Matjaža ter razne glasbene nastope. Nedelja bo namenjena predvsem družinam – organiziranih bo kup aktivnosti in animacij za otroke. Gradovi kralja Matjaža so zabaven, aktiven in razigran vikend, ki že 26 let zabava vse generacije. Lepo vabljeni na čarobno zimsko prireditev. Prijave za graditelje so že odprte – prijavite se lahko prek te povezave.

PREBERITE ŠE: Svetovni dan snega v Planici 2018

Utrinek iz lanskega leta
Utrinek iz lanskega leta

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Animateka 2020: 17. Animateka se seli na splet