fbpx

CES 2018: LG Styler – revolucionarna omara, ki lika

Bliža se sejem elektronike CES 2018, ki bo potekal v Las Vegasu med 9. in 12. januarjem prihodnje leto. Ne gre izgubljati besed o tem, kako zelo se ga veselimo. A še preden se začne, vam lahko že razkrijemo nekaj povsem odštekanega. Omaro, ki je v vseh pogledih revolucionarna.

LG Electronics bo na sejmu CES 2018 predstavil večjo različico svoje revolucionarne omare Styler, ki jo krasi brezžična povezljivost in druge pametne možnosti, ki prinašajo še več udobja za uporabnike, s čimer je LG Styler naredil korak naprej pri lajšanju življenja sodobnih mobilnih uporabnikov.

Najnovejša omara Styler lahko poskrbi za širok nabor oblačil vse družine – tako za oblačila, ki zahtevajo posebej pozorno nego, kot so modrci, bluze, plašči in formalna oblačila, kot tudi za kavbojke, puloverje in oblačila za otroke ter plišaste igrače. Premični obešalnik ima prostor za do pet oblačil, v sistem za likanje hlač na elegantno oblikovanih steklenih vratih pa je mogoče vstaviti hlače z velikostjo do 48 palcev v pasu in zalikati rob v dolžini do 60 centimetrov. V prostornejšo notranjost omare LG Styler je mogoče naložiti tudi obleke, kot so puhovke in podloženi zimski plašči, ki sicer zasedejo več prostora.

LG Styler: revolucionarna omara, ki sterilizira oblačila, odstranjuje neprijetne vonjave in lika
LG Styler: revolucionarna omara, ki sterilizira oblačila, odstranjuje neprijetne vonjave in lika.

Na napravo je mogoče prenesti različne programe nege, z mobilno aplikacijo pa lahko uporabniki spremljajo porabo energije ali nastavijo prejemanje opozoril, ko je cikel čiščenja končan. Če so oblačila opremljena z oznako NFC, lahko aplikacija za pametne telefone prebere oznako in obvesti omaro, kateri program bo najprimernejši za to oblačilo.

V srcu sistema Styler je LG-jeva inovativna tehnologija TrueSteam, ki nežno očisti obleke in odstrani neprijetne vonjave ter odstrani več kot 99 odstotkov alergenov in bakterij v oblačilih. Vroča para obleke sterilizira in poravna, premični obešalnik pa s tresenjem odstrani preostale gube. Sistem za likanje hlač odpravi gube pri kolenih in lahko hlače zalika na rob, če uporabnik želi eleganten videz.

To pa je udobje!

Galerija – LG Styler: revolucionarna omara, ki sterilizira oblačila, odstranjuje neprijetne vonjave in lika

Dodatne Informacije

Več informacij:
lgnewsroom.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!