cover_new
Utrip mesta · moda · ženska moda

Predstavljamo vam 10 najbolj šik žensk visoke mode – skupino vedno urejenih žensk, ki definira besedo “šik” in predstavlja edinstveno inspiracijo za vse ženske, ki si v svojem življenju želijo edinstveno mešanico unikatnega, elegantnega in presenetljivega.

Čeprav je beseda “šik” večinoma napačno in celo pretirano uporabljana, se zdi, da je tokrat na mestu. Le s katero drugo besedo bi namreč lahko označili 10 najbolj šik žensk visoke mode – skupino tako raznolikih, a kljub temu vedno do potankosti urejenih žensk? Slovar slovenskega knjižnega jezika sicer ponuja še oznake, kot so “čedna”, “urejena” in “elegantna”, ki vsaka posebej enostavno ne zadane bistva, saj delujejo le vse naenkrat in morda še v kombinaciji s “kul” ter “najbolje oblečena”. Vsaj kar se tiče govora o modnih poznavalkah Kate Moss, sestrah Olsen, Jamie Bochert, Susie Lau in ostalih ženskah, ki navdušujejo s svojimi vedno unikatnimi modnimi videzi.

PREBERITE ŠE: Tedni mode 2015 – Fashion Weeks 2015 – modno dogajanje v letu 2015

V galeriji si oglejmo 10 najbolj šik žensk visoke mode.

Susie Lau Odpri galerijo
PicMonkey Collage Ženski čevlji 2015: modni sandali za pomlad/poletje 2015 Pomlad 2015 Moda pomlad 2015 : Najbolj vroči modni trendi za letošnjo pomlad Najboljši “streetstyle” s tedna mode v Milanu. Milan Fashion Week jesen/zima 2015 – najboljši “streetstyle” s tedna mode v Milanu PicMonkey Collage Kaj prinaša London Fashion Week – jesen/zima 2015 · ·