marion-michele-447867-unsplash
Utrip mesta · zdravje & lepota

Preživeti uro v fitnesu se v teoriji zdi verjetno, a je za nekatere ljudi to preprosto nerealno. A to ne pomeni, da se morate tudi izogniti vadbi. Obstajajo številni preprosti načini za lahkotno vadbo, s katerimi ne boste žrtvovali drugih delov svojega življenja.

Če ste zelo zaposleni, se vam lahko resnično zdi kot zmaga stoletja že to, da imate dovolj časa za kuhanje večerje ali nekajminutni počitek. Misel na to, da bi preživeli uro v telovadnici, pa verjetno nikakor ne pride v poštev. S temi štirimi vajami boste ugotovili, da se ne telovadi zgolj v telovadnici, ampak da to lahko storite že med vašimi obveznostmi, zaradi katerih odlagate vadbo.

Kelly Morgan, osebna trenerka, je za elitedaily odkrila nekaj preprostih in učinkovitih načinov za vpeljavo več aktivnosti v svoje življenje.

1. Tabata

Tabata je intenzivni intervalni trening, ki zahteva, da naredite več krogov intenzivnih vaj, ki jih opravljate v intervalih. Sliši se veliko, če si želite nekaj hitrega in učinkovitega, da izzovete svoje telo. Za tabato potrebujete zelo malo opreme, lahko jo tudi izvajate v majhnih prostorih.

2. Plank

Plank je ena tistih vadb, za katero se na prvi pogled ne zdi, da jo je težko izvajati, a vsak, ki jo izvaja, vam bo povedal, da vas bo vse peklo. Plank je odlična vaja, ki jo lahko opravite v zelo kratkem času, aktivirali pa boste več mišičnih skupin. Trenerka Morgan priporoča eksperimentiranje z različnimi oblikami planka.

3. Stopnice

Ptički na veji vedo, je uporaba stopnic bolj koristna za vaše zdravje kot dvigalo. Stopnice so povsod in jih lahko preprosto uporabljate za toliko različnih vrst treningov. Naj ne bodo zgolj sredstvo, ki vam pomaga priti od točke A do točke B.

4. Vojaški poskoki

Vojaški poskoki: vaja, ki jo vsi sovražijo. Boleča je, vendar učinkovita, saj jo izvajate zelo malo časa, kar je skladno z vašo kratko vadbeno rutino. V vojaških poskokih sta združena kardio in telesna moč, zato poskusite različice te vaje.

Trenerka opozarja, da je počitek zelo pomemben. Vedno poslušajte svoje telo in prilagodite vaje svojim zmožnostim.

4 naravni načini, kako se znebiti dlak pod pazduho brez britja. 4 naravni načini, kako se znebiti dlak pod pazduho brez britja Pripravljenost na prvo menstruacijo je bolj zakomplicirana, kot bi morala biti, pravi raziskava. Raziskava odkriva, kako so ženske doživele prvo menstrualno izkušnjo shutterstock_670216873 Znanost pravi, da sadje lahko ješ kadarkoli in kolikor si ga želiš Tesnoba je neposredno povezana s stresom. Točno tako pretiran stres vpliva na naše telo in um · · ·