ryan-spencer-761603-unsplash
Utrip mesta · destinacija

Težko bi rekli, da jesen ni čarobna. Nešteti odtenki rjave in rdečkaste, pečeni kostanji, kuhana koruza in pisana garderoba nas zagotovo prepričajo v čudovitost jeseni. Vendar pa se jesen neizogibno prevesi tudi v hladne in deževne dni. Tisti, ki se kolca po toplih krajih, naj si prebere seznam top 7 toplih jesenskih destinacij za vse, ki že pogrešate poletje.

Tu si lahko prebereš seznam top 7 toplih jesenskih destinacij za vse, ki že pogrešate poletje.

Santorini, Grčija

Za vročo jesensko avanturo se odpravi v Grčijo na Santorini. Ikonična arhitektura z modrimi strehami ter pisani čolnički na morju je popolno okolje za fotografiranje.

El Nido, Filipini

Na Filipinih se jeseni končuje monsunsko obdobje, kar pomeni suho in toplo vreme, kristalno čisto vodo in dovolj sončnih žarkov, da ponovno pridobiš nekaj barve.

Austin, Teksas

Austin je znan po gostoljubnih ljudeh in prikupni umetniški sceni. Če si želite toploto kombinirati s kulturno dogodivščino, se odpravite čez lužo.

San Francisco, Kalifornija

Milo podnebje San Francisca in bogato kulturno dogajanje sta samo dva izmed argumentov, zakaj pobegniti v Kalifornijo.

Sydney, Avstralija

Če iščete za destinacijo za daljši pobeg pred zimo, je ena izmed možnosti zagotovo Avstralija. V Sydneyju se lahko sprehodiš po Kraljevem botaničnem vrtu ter se v spremstvu sončnih žarkov navdušuješ nad znamenito Operno hišo.

Marakeš, Maroko

Če iščeš bolj eksotično destinacijo za pobeg pred mrzlim vetrom, se odpravi do Marakeša v Maroko. Pisane preproge in vonjave raznoraznih začimb vas bodo popeljale v pravljico iz Tisoč in ene noči.

Charleston, Južna Karolina

V Charlestonu vsak najde nekaj zase. Prisrčne ulice in osupljive plaže ter seveda izjemno kulinariko.


Neverjetni dokazi, da Japonska zagotovo ni ista kot ostale države sveta. Neverjetni dokazi, da Japonska zagotovo ni taka kot ostale države sveta Odštekani hoteli, kjer lahko bivate, če ste se naveličali običajnih bivališč. Odštekani hoteli, kjer lahko prenočite, če ste se naveličali običajnih prenočišč Haiku Stairs 10 norih stopnic, zaradi katerih se vam bo zvrtelo shutterstock_657598606 20 naravnih čudes, ki jih morate videti, preden umrete · · · ·