SD_02_T52_6669P_B4_X_EC_2i
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vprašljivih modnih kosov, za katere ne vemo, kje se skriva uporabna vrednost, ni nikoli dovolj – tokrat so nam “veselje” prinesle bikinke s “krvavim madežem”, ki so očitno narejene za ženske dneve … ali pa je prišlo do nerodne oblikovalske napake. Kdo bi vedel?

Osupljive oblikovalske stvaritve so že neštetokrat dobile svoj medijski prostor, a na cedilu nikoli nismo pustili niti tistih oblikovalcev, ki so naredili simpatične krojaške napake – tokrat je za “zabavo” poskrbela trgovska veriga Marks & Spencer, pri kateri so izdelali bikinke, ki so na prvi pogled videti navadno, a če pustite domišljiji na voljo, ugotovite, da so pri mednožju obarvane rdeče, kar je lahko videti kot menstrualna kri.

Menstrualni cikel je povsem normalna stvar in čisto neumno je, da se pretvarjamo, da ne obstaja. Čisto vsaka ženska tudi ve, s kakšnimi strahovi se sooča, če se odpravi na plažo v času ženskih dni – strah pred tem, da bi se na bikinkah orisal rdeč madež, je neizogiben.

Zdi se, da so oblikovalci želeli ustvariti ombre model kopalk, a je roza in rdeča barvna kombinacija poskrbela, da je končni rezultat nekoliko ponesrečen. In oblikovalska skupina o tem verjetno ni razmišljala, a zato so tukaj uporabniki Twitterja, med katerimi se je vnela smešna razprava, ki ne pojenja. In kakšne se vam zdijo?

sandali 2019 Ženski čevlji 2019: najlepši sandali za letošnje poletje coachella 2019 Coachella 2019: to so najboljši stajlingi z glasbenega festivala 5 modnih trendov, ki jih moški ne marajo, a se jim ženske ne odrečemo 5 modnih trendov, ki jih moški ne marajo, a se jim ženske ne odrečemo 1847_burnt-orange_3-web Najbolj minimalistične bikinke na svetu, ki vam bodo dvignile pritisk ·