fbpx

Ponesrečene bikinke s “krvavim madežem” za tiste dni v mesecu

Vprašljivih modnih kosov, za katere ne vemo, kje se skriva uporabna vrednost, ni nikoli dovolj – tokrat so nam “veselje” prinesle bikinke s "krvavim madežem", ki so očitno narejene za ženske dneve … ali pa je prišlo do nerodne oblikovalske napake. Kdo bi vedel?

Osupljive oblikovalske stvaritve so že neštetokrat dobile svoj medijski prostor, a na cedilu nikoli nismo pustili niti tistih oblikovalcev, ki so naredili simpatične krojaške napake – tokrat je za “zabavo” poskrbela trgovska veriga Marks & Spencer, pri kateri so izdelali bikinke, ki so na prvi pogled videti navadno, a če pustite domišljiji na voljo, ugotovite, da so pri mednožju obarvane rdeče, kar je lahko videti kot menstrualna kri.

Kopalke z rdečim madežem!
Kopalke z rdečim madežem!

Menstrualni cikel je povsem normalna stvar in čisto neumno je, da se pretvarjamo, da ne obstaja. Čisto vsaka ženska tudi ve, s kakšnimi strahovi se sooča, če se odpravi na plažo v času ženskih dni – strah pred tem, da bi se na bikinkah orisal rdeč madež, je neizogiben.

Kaj pravite?
Kaj pravite?

Zdi se, da so oblikovalci želeli ustvariti ombre model kopalk, a je roza in rdeča barvna kombinacija poskrbela, da je končni rezultat nekoliko ponesrečen. In oblikovalska skupina o tem verjetno ni razmišljala, a zato so tukaj uporabniki Twitterja, med katerimi se je vnela smešna razprava, ki ne pojenja. In kakšne se vam zdijo?

Dodatne Informacije

Več informacij:
marksandspencer.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!