Novi Subaru Outback 2019 – drugačen terenski karavan

Novi Subaru Outback 2019

Nekateri avtomobili so enostavno tako legendarni, da jih ni potrebno spreminjati, ker so večje spremembe "prepovedane". Subaru Outback že ima ta status.

Že več kot dve desetletji se Subarujev karavan Outback upira konvencionalnim smernicam in velja za enega najboljših terenskih vozil, če ne najboljše v svoji kategoriji.

Subaru Outlander 2019
Subaru Outlander 2019

Tudi zato pri Subaruju niso presenetili z reinkarnacijo in tako predstavili zelo izboljšano 6. generacijo – slednja ohranja močne terenske korenine in jih nadgrajuje sodobnimi pritiklinami. Še vedno v nosu diha 2.4 litrski bokser motor, ki mu tokrat prvič po letu 2009 pomaga turbo in sedaj zmore 260 konjev. A največja dobrota je večkrat nagrajen sistem pogona za simetrično vožnjo na vsa kolesa vozila, ki mu asistira tehnologija za pomoč vozniku EyeSight.

Všeč nam je tudi to, da boste Outback-a tako ali drugače takoj prepoznali, saj je ostal svoj “tipični” predstavnik, ki ga krasijo “terenske” obrobe. Od navadnih “karavanov” se loči tudi po večji oddaljenosti od tal. Upamo le lahko, da bo ta robusten in zanimiv karavan našel kupce tudi na slovenskih cestah.

Galerija: Novi Subaru Outback 2019

Dodatne Informacije

Več informacij:
subaru.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BMW M5 CS: zelena češnja