Ta izgleda priročna integrirana tenda!
Utrip mesta · mobilno

Vam je všeč retro-moderen stil? Ste avanturistični po duši in ljubite drugačen dopust. Potem je ta kamp prikolica in njena modularnost to, kar ste vselej iskali.

Happier camper je blagovna znamka, ki vam s svojo kamp prikolico na obraz nariše nasmeh. Gre namreč za kamp prikolico, ki jo je navdihnil VW hipijevski minibus in je tudi zato kot nalašč za vse nostalgike.

Njeno obliko dopolnjuje nenavadna modularna notranjost, ki si jo lahko uporabnik prikroji po svojih potrebah. Tako lahko notranjost na primer spremenimo v megaposteljo, tovorno površino ali romantičen vikend prostor za dve osebi. Zaradi izjemno lahke in moderne konstrukcije ta 4 metre dolga prikolica tehta manj kot 500 kilogramov in jo lahko za sabo vleče pravzaprav kakršnokoli vozilo. Zunanjost je izdelana iz posebnih gumiranih zlitin in jo seveda lahko naročite v različnih barvnih kombinacijah. Zaradi svoje majhnosti pa jo zlahka parkirate na vsakem standardnem parkirnem prostoru. Ta prikolica pa je seveda tudi neodvisna od omrežja, saj jo dobite s 100-vatnimi sončnimi celicami in kopico že integriranih gadgetov, kot so zvočni sistem Bose, USB- in AC-vtičnice, ogrevan tuš ter priročna tenda. Gremo na dopust?!

Galerija slik: Happier camper

Happier camperOdpri galerijo
Vlak Shiki-Shima Najbolj luksuzni vlak na svetu je japonski vlak Shiki-Shima BAGLIETTO 46M FAST YACHT BAGLIETTO 46m Fast Yacht – sanjska jahta Workhorse W-15 Workhorse W-15: prvi električni pick-up na svetu Novi Volvo XC60 Novi Volvo XC60: švedska popolnost in predstavitev iz prve roke ·