Infiniti Q Inspiration Concept
Utrip mesta · mobilno

Pred časom smo vas že malo podražili z zapeljivo zadnjico Infinitija Q Inspiration Concept in smo do sedaj lahko le ugibali, kakšen bo sprednji del avtomobila. Infiniti Q Inspiration je bil ravnokar predstavljen na mednarodnem avtomobilskem salonu v Detroitu in z veseljem vam ga predstavimo v vsej svoji lepoti.

Kot zadnji, je tudi prednji del Infinitija Q Inspiration Concept sila zapeljiv. Podolgovate linije, nenavadna prednja maska in luči pomaknjene na stran in globoko v karoserijo so prava paša za oči. Q Inspiration ima privlačne kupe linije za katere bi si želeli, da bi jih videli tudi na katerem izmed bodočih serijskih avtomobilov. V notranjosti opazimo minimalistično zasnovo, v kateri mrgoli moderne tehnologije, potniki pa imajo na voljo 4 velike komfortne sedeže, odete v belo usnje. Vsak izmed potnikov ima na voljo svoj tablični računalnik za delo ali zabavne vsebine. Spredaj se zaslon razteguje čez celo dolžino armaturne plošče. V notranjosti najdemo veliko okrasja iz lesa, vsak potnik pa si lahko po lastnih željah nastavi svetlobo, z drsenjem prsta po traku z zlatimi kvadratki, ki je narejen iz svile in tradicionalnega washi japonskega papirja.

Infiniti Q Inspiration Ceoncept uporablja novi, 4-valjni VC-Turbo motor, ki je sposoben v trenutku spremeniti svojo kompresijo. S to tehnologijo ima motor enako moč kot 6-valjni bencinski motor in majhno porabo, kot jo ima 4-valjni dizelski motor. Pogon ima poleg vsega še majhne dimenzije, kar je dalo oblikovalcev še bolj proste roke pri proporcih konceptnega avtomobila.

PREBERITE ŠE: INFINITI QX50 Z EDINSTVENIM MOTORJEM

Galerija slik: Infiniti Q Inspiration Concept

Infiniti Q Inspiration ConceptOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Plymouth Belmont: edinstveni koncept iz leta 1954, ki je postal resničnost YapeWeb CES 2018: E-Novia Yape, urbani samovozeči kurir 2018 Peugeot 308 TCR 2018 Peugeot 308 TCR: strupen videz in kar 350 konjskih moči CES 2018: SureFly, dron v garaži CES 2018: SureFly, dron v garaži · · · · ·