fbpx

Odkrijte “The Water Shed”: luksuzna vila kjer se narava sreča z inovativnostjo

Pogled v zeleno prihodnost

The Water Shed
Foto: The Water Shed

Vstopite v svet, kjer narava ni samo okras, temveč temelj bivanja. V objemu neokrnjene narave vam Watershed, izjemen eko dom, nudi priložnost, da doživite simbiozo inovativnega oblikovanja in trajnostne arhitekture. Z ikonično zasnovo, ki dva dela stavbe povezuje s plavajočim steklenim mostom, The Water Shed ne le da prinaša pogled na okoliško vodno površje, temveč v dom vabi svetlobo in odpira prostor do neba.

The Water Shed odlikuje osupljiva arhitektura, ki je zasnovana z mislijo na naravno integracijo. V središču doma boste našli prostor v tri etaže, z lebdečim balkonom in panoramskimi razgledi, ki ustvarjajo občutek neskončnosti in svobode. Domačnost dajejo materiali, kot sta sibirska macesen in kamen, ki se prepletajo z modernimi elementi, kot so reciklirane dekoracije in inovativne rešitve za ugodje bivanja. Ob tem ne smemo spregledati naravnega bazena brez klora in soli, ki obljublja osvežilno in zdravilno kopel, ki presega običajno izkušnjo plavanja.

Foto: The Water Shed

Eko zasnova za trajnostno prihodnost

Watershed ni le dom, je izjava o trajnostni zavesti in odgovornosti do okolja. Z uporabo fotovoltaike, toplotne črpalke iz zemlje in drugih obnovljivih virov energije dom zagotavlja minimalen vpliv na okolje in maksimalno energetsko učinkovitost. Ta pristop se odraža v vsakem segmentu doma, od ogrevanja in hlajenja do vsakodnevne uporabe energije, ki je usmerjena v zeleno prihodnost.

Razkošje in udobje v vsakem kotičku

Vsak prostor v Watershedu je zasnovan z mislijo na udobje in funkcionalnost. Od prostorne, sodobno opremljene kuhinje, idealne za kulinarično ustvarjanje, do elegantnih spalnic z lastnimi kopalnicami, ki ponujajo zasebnost in luksuz. Ne glede na to, ali se želite sprostiti v savni, uživati v igri tenisa na lastnem igrišču ali preprosto absorbirati mir, ki ga prinaša pogled na vodno gladino, Watershed ponuja popolno okolje za sprostitev in ponovno povezovanje z naravo.

Nepozabno bivanje, kjer vsak dan prinaša novo odkritje

Watershed ni le kraj za bivanje, je destinacija za odkrivanje, inovacije in navdih. Obdani z območjem izjemne naravne lepote, boste imeli nešteto priložnosti za raziskovanje lokalne favne in flore, od ptic, ki se spuščajo po vodi, do nočnih netopirjev. Vsak dan v Watershedu je priložnost za nova doživetja, ki obogatijo duha in telesa, kar naredi ta dom več kot le bivališče – naredi ga življenjsko izkušnjo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.