fbpx

Volkswagen California T7: za zelo moderne hipije

Sodobna tehnologija sreča klasično svobodo

Foto: Vokswagen

Volkswagen predstavlja novo generacijo svojega ikoničnega avtodoma - Volkswagen California T7 V tej zadnji inkarnaciji, ki temelji na platformi Multivan MQB. Volkswagen California prvič združuje priključni hibridni pogon z vsem, kar potrebujete za avanture brez meja. Z dvojnimi drsnimi vrati in vrhunsko tehnologijo je ta avtodom pripravljen na vsako pot.

Nova Volkswagen California T7 ne samo nadaljuje tradicijo kakovosti in inovacij, temveč tudi uvaja vrsto tehnoloških izboljšav. Vse funkcije avto doma je mogoče upravljati preko novega zaslona v bivalnem prostoru ali preko aplikacije na pametnem telefonu, kar zagotavlja izjemno udobje med potovanjem. Zaradi kompaktnih zunanjih dimenzij, s dolžino 5173 mm in višino 1990 mm, je novi Volkswagen California T7 primeren tudi za mestno vožnjo in parkiranje v večnadstropnih parkirnih hišah. Ter je hkrati uporaben tudi vsak dan.

Foto: Vokswagen
Foto: Vokswagen
Foto: Vokswagen
Foto: Vokswagen

Različice za vsak okus

Ponudba modelov Volkswagen California T7 je raznolika: od modela Beach, do luksuznega modela Ocean z opremljeno kuhinjo in dodatnimi baterijami za avtodom. Vsaka različica je prilagojena različnim stilom potovanja in življenjskim scenarijem, od avanturističnih izletov do udobnih družinskih počitnic.

Foto: Vokswagen
Foto: Vokswagen

Hibridna moč in okoljska zavest

Volkswagen California T7 prinaša revolucionarno kombinacijo vtičnega hibridnega pogona in štirikolesnega pogona, ki omogoča vožnjo izključno na električno energijo za tišje in okolju prijaznejše potovanje. S skupno močjo 245 PS in možnostjo vleke do 2 ton je California T7 pripravljen na vse, od mestnih ulic do gorskih poti.

Varnost in asistenčni sistemi

Na osnovi platforme MQB je California T7 opremljen z naprednimi asistenčnimi sistemi, ki zagotavljajo varno in sproščeno vožnjo. Sistemi, kot sta Travel Assist za delno avtomatizirano vožnjo in sistemi za zaviranje v sili, postavljajo novi California T7 na čelo tehnološkega napredka v svetu avtodomov.

Foto: Vokswagen

Zaključek: vaša vstopnica za svobodo


Volkswagen California T7 ni le nadgradnja ikoničnega modela, ampak celovita vizija prihodnosti potovanj. Z združevanjem domačega udobja, vrhunske tehnologije in trajnostne mobilnosti novi California T7 obljublja, da bo vaš zvesti spremljevalec na neštetih avanturah. Na voljo bo od junija 2024, zato se pripravite na naslednjo stopnjo potovanj na štirih kolesih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.